bassline.bg Block Party на София Диша 2015

През последните пет години фестивалът за градска култура София Диша се превърна в един своеобразен празник-среща, на който се запознахме с последните събития от културния живот на столицата. Запознахме се с множество музиканти, художници, занаятчии, танцьори, актьори, писатели и една многолика и разноцветна група от будни хора, за които изкуството се е превърнало в начин на живот. Ако трябва да съберем под общ знаменател цялото това разнообразно множество, което феситвалът събира всяка година, то бихме могли да определим тези хора като пулсът на града. А заедно с пулса идва и онази глътка въздух, която ни е толкова нужна в топлите летни дни.

В шестото си издание, което тече в момента, София Диша продължи мисията си да развива градския живот през лятото, предоставяйки сцена за различни жанрове изкуства. Заедно с тях се представят и различни социални каузи и образователни инициативи. Традиционно е и предимството, което фестивалът дава на нови артисти, млади предприемачи и хора с иновативни бизнес начинания да срещнат многобройна и разнородна аудитория.

За втора поредна година bassline.bg ще вземе участие във фестивала в седмицата посветена на музиката и танците. Освен да се забавляваме и да прекараме един приятен неделен следобед, нашата цел е да представим dance музиката пред разнородна и широка аудитория, благодарение на стриктната house и techno селекция на Kaloo и Tormentor в непринудената атмосфера на градската среда, и като част от градската култура на една истинска европейска столица.

Bassline BG Block Party на София Диша 2015 ще се проведе между 16:00 и 22:00 часа на улица Оборище, пред Френското посолство. Ще има бар, музика, танци и много настроение. Вземете си усмивки и приятели и елате подишаме и потанцуваме заедно!

София Диша 2015 е част от културния календар на Столична Община.

Attend

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

a1423466527_10
KiNK – Home EP

KiNK – Home EP

KiNK presents Home! This aptly titled EP is the debut release on the newborn label Sofia. Founded by Strahil Velchev and Konstantin Petrov, Sofia is not only the physical location where this music was made, the city where they met and developed as artists, but also a paradox that is reflected in the art and music that comes from the place.