bassline.bg Block Party на София Диша 2015

През последните пет години фестивалът за градска култура София Диша се превърна в един своеобразен празник-среща, на който се запознахме с последните събития от културния живот на столицата. Запознахме се с множество музиканти, художници, занаятчии, танцьори, актьори, писатели и една многолика и разноцветна група от будни хора, за които изкуството се е превърнало в начин на живот. Ако трябва да съберем под общ знаменател цялото това разнообразно множество, което феситвалът събира всяка година, то бихме могли да определим тези хора като пулсът на града. А заедно с пулса идва и онази глътка въздух, която ни е толкова нужна в топлите летни дни.

В шестото си издание, което тече в момента, София Диша продължи мисията си да развива градския живот през лятото, предоставяйки сцена за различни жанрове изкуства. Заедно с тях се представят и различни социални каузи и образователни инициативи. Традиционно е и предимството, което фестивалът дава на нови артисти, млади предприемачи и хора с иновативни бизнес начинания да срещнат многобройна и разнородна аудитория.

За втора поредна година bassline.bg ще вземе участие във фестивала в седмицата посветена на музиката и танците. Освен да се забавляваме и да прекараме един приятен неделен следобед, нашата цел е да представим dance музиката пред разнородна и широка аудитория, благодарение на стриктната house и techno селекция на Kaloo и Tormentor в непринудената атмосфера на градската среда, и като част от градската култура на една истинска европейска столица.

Bassline BG Block Party на София Диша 2015 ще се проведе между 16:00 и 22:00 часа на улица Оборище, пред Френското посолство. Ще има бар, музика, танци и много настроение. Вземете си усмивки и приятели и елате подишаме и потанцуваме заедно!

София Диша 2015 е част от културния календар на Столична Община.

Attend

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Takeover 2016 с Danny Howells и Konrad Black

Празненствата по случай новата 2016 се очертават истински празник за почитателите на електронната музика. Danny Howells и Konrad Black ще превземат пулта на Yalta Club Takeover в 9-тото поред събитие от серията 10 Years Special на Yalta Club и ще бележат поредния голям момент в историята на Takeover.