bassline.bg Block Party на София Диша 2015

През последните пет години фестивалът за градска култура София Диша се превърна в един своеобразен празник-среща, на който се запознахме с последните събития от културния живот на столицата. Запознахме се с множество музиканти, художници, занаятчии, танцьори, актьори, писатели и една многолика и разноцветна група от будни хора, за които изкуството се е превърнало в начин на живот. Ако трябва да съберем под общ знаменател цялото това разнообразно множество, което феситвалът събира всяка година, то бихме могли да определим тези хора като пулсът на града. А заедно с пулса идва и онази глътка въздух, която ни е толкова нужна в топлите летни дни.

В шестото си издание, което тече в момента, София Диша продължи мисията си да развива градския живот през лятото, предоставяйки сцена за различни жанрове изкуства. Заедно с тях се представят и различни социални каузи и образователни инициативи. Традиционно е и предимството, което фестивалът дава на нови артисти, млади предприемачи и хора с иновативни бизнес начинания да срещнат многобройна и разнородна аудитория.

За втора поредна година bassline.bg ще вземе участие във фестивала в седмицата посветена на музиката и танците. Освен да се забавляваме и да прекараме един приятен неделен следобед, нашата цел е да представим dance музиката пред разнородна и широка аудитория, благодарение на стриктната house и techno селекция на Kaloo и Tormentor в непринудената атмосфера на градската среда, и като част от градската култура на една истинска европейска столица.

Bassline BG Block Party на София Диша 2015 ще се проведе между 16:00 и 22:00 часа на улица Оборище, пред Френското посолство. Ще има бар, музика, танци и много настроение. Вземете си усмивки и приятели и елате подишаме и потанцуваме заедно!

София Диша 2015 е част от културния календар на Столична Община.

Attend

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

d9cd91d6-7cbb-42b6-a89a-eab6284ad1c5
Mark Broom – Voice EP

Mark Broom – Voice EP

Mark Broom’s had an incredible year so far with releases on the likes of Rekids, Edit Select, Frame Of Mind and Snatch, as well as remixes of Floorplan (EPMmusic), Mighty Mouse (Glitterbox) and Kristin Velvet (Knee Deep In Sound) amongst others.