bassline.bg Block Party на София Диша 2015

През последните пет години фестивалът за градска култура София Диша се превърна в един своеобразен празник-среща, на който се запознахме с последните събития от културния живот на столицата. Запознахме се с множество музиканти, художници, занаятчии, танцьори, актьори, писатели и една многолика и разноцветна група от будни хора, за които изкуството се е превърнало в начин на живот. Ако трябва да съберем под общ знаменател цялото това разнообразно множество, което феситвалът събира всяка година, то бихме могли да определим тези хора като пулсът на града. А заедно с пулса идва и онази глътка въздух, която ни е толкова нужна в топлите летни дни.

В шестото си издание, което тече в момента, София Диша продължи мисията си да развива градския живот през лятото, предоставяйки сцена за различни жанрове изкуства. Заедно с тях се представят и различни социални каузи и образователни инициативи. Традиционно е и предимството, което фестивалът дава на нови артисти, млади предприемачи и хора с иновативни бизнес начинания да срещнат многобройна и разнородна аудитория.

За втора поредна година bassline.bg ще вземе участие във фестивала в седмицата посветена на музиката и танците. Освен да се забавляваме и да прекараме един приятен неделен следобед, нашата цел е да представим dance музиката пред разнородна и широка аудитория, благодарение на стриктната house и techno селекция на Kaloo и Tormentor в непринудената атмосфера на градската среда, и като част от градската култура на една истинска европейска столица.

Bassline BG Block Party на София Диша 2015 ще се проведе между 16:00 и 22:00 часа на улица Оборище, пред Френското посолство. Ще има бар, музика, танци и много настроение. Вземете си усмивки и приятели и елате подишаме и потанцуваме заедно!

София Диша 2015 е част от културния календар на Столична Община.

Attend

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

a629fb69-637d-4bda-a2aa-73f4f04c0823
The Vision ft. Andreya Triana – Heaven / Home

The Vision ft. Andreya Triana – Heaven / Home

The Vision arrive with their first original output, where the Bristol-Boston collab deliver a soulful dose of house goodness. The release from genre defying musician Ben Westbeech and crate digger royalty KON also features Ben’s long-time collaborator Andreya Triana, whose powerhouse vocals you may recognise from Breach’s Everything You Never Had (We Had It All).

Декемврийски Update с Bill Patrick

Няколко дни след очаквано бруталния рейв със Sven Vath, Slam и Maurizio Schmitz и няколко дни преди да посрещнем новата 2017 с Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers, почитателите на електронната музика ще имат честта и удоволствието да се срещнат с още едно от големите имена на световната dance сцена –