DGTL Festival в Амстердам, Барселона и Сао Паоло

Фестивалът разширява влиянието и с издание в Сао Паоло, Бразилия.

 
Coda Radio – Do Granicata Na Vireene – Square
 

Холандския DGTL Festival се завръща в Барселона за трета поредна година. Фестивалът ще се проведе на 11-ти и 12-ти август в Parc Del Fòrum, а пълния списък от артисти ще наброява над 60 имена. Първата порция обявени артисти включва Solomun и Jeff Mills, които ще дебютират за пръв път на сцената на DGTL. Recondite традиционно ще се представи live, а резидентите на Panorama Bar – Prosumer и Steffi ще се съберат за един от редките си b2b сетове.

Докато очакваме обявяването на останалите имена от line-up-a за двудневния маратон, организаторите стартираха продажбата на билети в мрежата на Resident Advisor, като цените за двудневен билет започват от 60 евро. Повече информация, можете да откриете в официалния сайт на фестивала bcn.dgtl.nl

Междувременно стана ясно, че тази година освен главното издание в Амстердам, което ще се проведе между 14-ти и 16-ти април и традиционното издание по време на Amsterdam Dance Event през октомври, DGTL ще превземе и Сао Паоло, Бразилия на 6-ти май. И докато информация за line-up-a в Сао Паоло все още няма, то пълния списък с имена за главното издание в Амстердам вече е обявен и включва Âme, DJ Tennis, Mathew Jonson, Patrice Bäumel, Jamie Jones, Tiga, Tom Trago, Henry Saiz, Stephan Bodzin, Agoria, Axel Boman, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Black Coffee, DJ Koze, Talaboman, Kobosil, Rødhåd, Lee Burridge, Dixon, Matthew Dear, Move D b2b Gerd Janson и поне още толкова любими имена, които ще се представят на сцените на DGTL в трите дни. Повече инфо в официалния сайт dgtl.nl

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Snowbombing Festival 2016 през април

17-тото издание на Snowbombing Festival ще се проведе между 4-ти и 9-ти април 2016 в Майерхофен, Австрия. Ежегодно фестивалът събира над 6000 посетители, които освен на хубавата музика са любители и на зимните спортове.

Sonar Festival 2016 Mobile Application

И тази година мобилното приложение на Sonar Festival е съвместна разработка между Advanced Music SL и Deezer. Приложението може да бъде свалено от App Store-a за iPhone, iPad и iPod и от Google Play за Android устройства.