fbpx

Dekmantel обявиха line-up-а си за 2017

Тази година фестивалът ще бъде удължен с 1 ден, a live модула - удвоен.

Dekmantel обявиха пълния line-up за предстоящото си издание през 2017. Тази година фестивалът ще бъде удължен с 1 ден, като вместо в четвъртък, ще започне в сряда. Dekmantel ще се проведе между 2-ри и 6-ти август 2017 в Амстердам.

Highlight-ите от live модула включват Steve Reich, Marcos Valle, Larry Heard, D.A.F., Wolfgang Voigt с проекта си GAS, British Murder Boys, Jeff Mills и Tony Allen, Sun Ra Arkestra, Marie Davidson и Floating Points, който ще се включи и с DJ сет. В тази категория зад пулта ще застанат Masters At Work, Joe Claussell, Nina Kraviz, Lena Willikens, Beatrice Dillon, Antal и Hunee, Vladimir Ivkovic, Ben UFO, Jon Hopkins, Marcel Dettmann, Rødhåd, Volvox & Umfang, Motor City Drum Ensemble, Omar S, Optimo и Inga Mauer. Хибридни сетове ще представят Donato Dozzy и Peter Van Hoesen. Последния гостува у нас в началото на 2017 по повод 5-тата годишнина на Contemporary Techno Structures.

Пълния line-up и timetable на фестивала можете да откриете в официалния им сайт dekmantelfestival.com. Цената за 4-дневен билет в момента е 163 евро. В началото на февруари пък предстои изданието на Dekmantel в Сао Паоло, Бразилия.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Electric Orpheus Festival се отлага за 2017

В press рилийз изпратен до медиите, екипът на Сдружение “Общо Бъдеще” съобщи, че фестивалът Electric Orpheus се отлага за 2017. Според организаторите редица външни и вътрешни фактори налагат отлагането на фестивала за догодина, а организацията на подобно събитие коства наистина огромни усилия и ресурси.