Terrence Parker на Horizon bassline.bg Showcase

Детройтската легенда и пионера на gospel house жанра Terrence Parker се присъединява към line-up-a за bassline.bg Showcase на тазгодишното издание на Horizon Festival в Банско. Той ще се включи с вокалната подкрепа на един от съвременните детройтски гласове – мултиталантливата Merachka.

Двамата стартираха 2016 със съвместния сингъл Don’t Waist Another Minute за лейбъла на Carl Craig – Planet E, който ще бъде включен в предстоящият албум на Parker – GOD Loves’s Detroit. Албумът ще се появи през април за същият лейбъл. По време на bassline.bg Showcase, Terrence Parker и Merachka ще представят няколко от новите си колаборативни парчета, както и Open Up Your Spirit, което Defected Records преиздадоха през 2014, като едно от топ парчетата от последния албум на американеца – Life On The Back 9.

poster_showcase_horizon_1

bassline.bg Showcase ще се състои на 14-ти март, понеделник, на The Mountain Creek сцената от 14:00 до 20:00 часа. Ето и пълният timetable:

02:00 pm — 03:00 pm Kaloo
03:00 pm — 04:00 pm RareDub
04:00 pm — 05:00 pm Terrence Parker ft. Merachka
05:00 pm — 06:30 pm Medlar
06:30 pm — 08:00 pm Subb-An

Horizon Festival 2016 стартира на 12-ти март. Билети за цялата седмица или за първата или втората половина от фестивала, можете да закупите в мрежата на Ticketpro.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

The Nxt Gen представя Lorenzo Chiabotti

С някои от вас вече се видяхме на неочакваното ни пост-новогодишно парти в клуб Жул Верн. За малко си помислихме, че няма да имате сили за нас на дата като 2-ри януари, но любовта беше във въздуха, усмивките – на лицата ни и всички обувки – на дансинга.