By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TERRENCE PARKER НА HORIZON BASSLINE.BG SHOWCASE

Детройтската легенда и пионера на gospel house жанра Terrence Parker се присъединява към line-up-a за bassline.bg Showcase на тазгодишното издание на Horizon Festival в Банско. Той ще се включи с вокалната подкрепа на един от съвременните детройтски гласове – мултиталантливата Merachka.

Двамата стартираха 2016 със съвместния сингъл Don’t Waist Another Minute за лейбъла на Carl Craig – Planet E, който ще бъде включен в предстоящият албум на Parker – GOD Loves’s Detroit. Албумът ще се появи през април за същият лейбъл. По време на bassline.bg Showcase, Terrence Parker и Merachka ще представят няколко от новите си колаборативни парчета, както и Open Up Your Spirit, което Defected Records преиздадоха през 2014, като едно от топ парчетата от последния албум на американеца – Life On The Back 9.

poster_showcase_horizon_1

bassline.bg Showcase ще се състои на 14-ти март, понеделник, на The Mountain Creek сцената от 14:00 до 20:00 часа. Ето и пълният timetable:

02:00 pm — 03:00 pm Kaloo
03:00 pm — 04:00 pm RareDub
04:00 pm — 05:00 pm Terrence Parker ft. Merachka
05:00 pm — 06:30 pm Medlar
06:30 pm — 08:00 pm Subb-An

Horizon Festival 2016 стартира на 12-ти март. Билети за цялата седмица или за първата или втората половина от фестивала, можете да закупите в мрежата на Ticketpro.

More from bassline.bg

JIRO

Понастоящем Jiro живев във Варна и се занимава с уеб. Фен е на екстремните спортове и outdoor заниманията като цяло. Музиката тече буквално във вените му, но никога DJ не е било повече от хоби за него.

MELE & MONKI – SOUNDS OF SONAR 2016

Пореден добър подкаст от поредицата на Sonar Festival 2016 – Sounds of Sonar. Микса е дело на Melé и Monki. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18661&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);