Soul Fiction представя Ralf Gum във Варна

Soul Fiction се пренася на морето за серия от събития, а стартът ще бъде даден на 16-ти юли във Варна, заедно с Ralf GUM oт немския лейбъл GOGO Music. Това е поредният DJ и продуцент, който пристига в България и продължава линията на Soul Fiction да представя най-доброто от afro, deep и soulful house музиката. През изминалите месеци в София гостуваха англичанинът Andy Compton oт The Rurals и холандецът Rancido, a публиката се запозна и с чисто новия проект House Dance. И това лято ни очакват горещи house нощи на плажния бар Кубо във Варна. Освен там, Soul Fiction ще се изяви на райското кътче Памперо на Арапя, както и в лятната градина на Yalta Club в София през месец юли.

Ralf GUM e aбсолютен ветеран на немската deep house сцена. Стартира кариерата си в началото на 90-те, a през изминалите близо 25 години може да се похвали с издадени три дългосвирещи албума, като дебютният Uniting Music от 2008, достига до първо място в класацията на Traxsource с парчето Kissing Strangers. Останалите два албума Never Leaves You и In My City също се радват на не по-малък успех, като последният влиза директно на първо място в iTunes Южна Африка. Музиката на Ralf GUM комбинира jazz мелодии, soulful мотиви и сериозни house бийтове. Продукцията му се издава от Defected, Hed Kandi, Vega Records, D:Vision, а собственият му лейбъл GOGO Music една от най-знаковите германски deep house компании, отговорни за появата на музикалния пазар на имена като Black Coffee, Raw Artistic Soul, както и за откриването на още много таланти от широкия спектър на house музиката. Наскоро лейбълът отпразнува своята 15 годишнина със специална компилация озаглавена GO!!! 15 Years Of Enchanting House Music. През годините Ralf GUM работи с много светила от музикалната сцена като Robert Owens, Hugh Masekela, Omar, Caron Wheeler oт Soul II Soul, Monique Bingham, Dele Sosimi и много други. От няколко години Ralf GUM живее и твори в Южна Африка, където работи с най-актуалните продуценти в house музиката, а талантът му се откроява още повече по време на музикалните конферeнции, в които редовно участва в различни семинари и води уоркшопи за продуциране на музика, както и за създаване и развиване на музикални лейбъли.

На 16-ти юли Soul Fiction ще стартира своята лятнa програма на бар Кубо във Варна, заедно с Ralf GUM. Плажното настроение ще се пренесе закратко в София по време на градинското парти в Yalta Club на 23-ти юли. Събитята продължават с пълна сила на 20-ти август на бар Памперо в Арапя, а няколко дни по-късно – 26-ти август, Soul Fiction се завръща на Кубо, за да отпразнува своята пета годишнина, заедно с американецът Jose Marquez. Повече информация за предстящото парти с Ralf GUM, както и всички лeтни събития на Soul Fiction може да откриете на страницата на Soul Fiction във Facebook.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

John Talabot и Gerd Jansоn на Horizon 2016 в Банско

Един от любимите ни DJ-и – John Talabot, официално потвърди участието си на Horizon Festival през март 2016 в Банско. Заедно с него, организаторите обявиха и името на Gerd Jansоn към списъка с хедлайнерите за предстоящото четвърто издание на единствения по рода си у нас зимен музикален фестивал, който към момента включва още KiNK, Levon Vincent, Goldie, Mala, Craig Charles, както и live пърформанси от Gentlemen’s Dub Club и The Four Owls.

Dance Music Experience със Steve Lawler

Докато на сцената стои Steve Lawler, зад него едва ли ще видите тълпи от wannabes с чаши шампанско. Той е DJ от повече от 20 години и не се нуждае от излишни показности.