Soul Fiction представя Ralf Gum във Варна

Soul Fiction се пренася на морето за серия от събития, а стартът ще бъде даден на 16-ти юли във Варна, заедно с Ralf GUM oт немския лейбъл GOGO Music. Това е поредният DJ и продуцент, който пристига в България и продължава линията на Soul Fiction да представя най-доброто от afro, deep и soulful house музиката. През изминалите месеци в София гостуваха англичанинът Andy Compton oт The Rurals и холандецът Rancido, a публиката се запозна и с чисто новия проект House Dance. И това лято ни очакват горещи house нощи на плажния бар Кубо във Варна. Освен там, Soul Fiction ще се изяви на райското кътче Памперо на Арапя, както и в лятната градина на Yalta Club в София през месец юли.

Ralf GUM e aбсолютен ветеран на немската deep house сцена. Стартира кариерата си в началото на 90-те, a през изминалите близо 25 години може да се похвали с издадени три дългосвирещи албума, като дебютният Uniting Music от 2008, достига до първо място в класацията на Traxsource с парчето Kissing Strangers. Останалите два албума Never Leaves You и In My City също се радват на не по-малък успех, като последният влиза директно на първо място в iTunes Южна Африка. Музиката на Ralf GUM комбинира jazz мелодии, soulful мотиви и сериозни house бийтове. Продукцията му се издава от Defected, Hed Kandi, Vega Records, D:Vision, а собственият му лейбъл GOGO Music една от най-знаковите германски deep house компании, отговорни за появата на музикалния пазар на имена като Black Coffee, Raw Artistic Soul, както и за откриването на още много таланти от широкия спектър на house музиката. Наскоро лейбълът отпразнува своята 15 годишнина със специална компилация озаглавена GO!!! 15 Years Of Enchanting House Music. През годините Ralf GUM работи с много светила от музикалната сцена като Robert Owens, Hugh Masekela, Omar, Caron Wheeler oт Soul II Soul, Monique Bingham, Dele Sosimi и много други. От няколко години Ralf GUM живее и твори в Южна Африка, където работи с най-актуалните продуценти в house музиката, а талантът му се откроява още повече по време на музикалните конферeнции, в които редовно участва в различни семинари и води уоркшопи за продуциране на музика, както и за създаване и развиване на музикални лейбъли.

На 16-ти юли Soul Fiction ще стартира своята лятнa програма на бар Кубо във Варна, заедно с Ralf GUM. Плажното настроение ще се пренесе закратко в София по време на градинското парти в Yalta Club на 23-ти юли. Събитята продължават с пълна сила на 20-ти август на бар Памперо в Арапя, а няколко дни по-късно – 26-ти август, Soul Fiction се завръща на Кубо, за да отпразнува своята пета годишнина, заедно с американецът Jose Marquez. Повече информация за предстящото парти с Ralf GUM, както и всички лeтни събития на Soul Fiction може да откриете на страницата на Soul Fiction във Facebook.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

b796e317-57d2-4a1a-9e4d-4f8208aa311e
Cristoph – Consequence Of Society Vol. X EP

Cristoph – Consequence Of Society Vol. X EP

Four years after his standout Truesoul debut, Cristoph returns with a trio of peak-time weapons. Cristoph’s last contribution to Truesoul, Genesis / Exodus, was a masterstroke of deft dancefloor dynamics, imbued with the right balance of polished low-end groove, licks of melody and pin-sharp drums that epitomised his high production standards.

Gorgon City представят Kingdom в София

Тази година, София е част от световното турне на британското дуо Gorgon City. Те ще застанат зад пулта на столичния Carrusel Club на 25-ти февруари, за да представят вторият си албум Kingdom и музиката, която обичат с extended DJ сет.