Jamie Woon се завръща на родна земя

Jamie Woon ще зарадва почитателите си в България с концерт в Sofia Live Club на 31 октомври. На сцената певецът, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента. Естествено, ще прозвучат и добре познатите Shoulda, Night Air и Lady Luck.

Jamie Woon добива популярност през 2010, когато излиза сингълът Night Air, който се нарежда и сред най-добрите за същата годината. Талантливият изпълнител е завършил престижното Brit School за надарени деца, в което са учили също Adelle, Jessie J и Amy Winehouse. Woon се дипломира една година преди изпълнителката на Rehab и подгрява концертите й, когато тя се превръща в световна звезда.

Дебютният му албум Mirrorwriting излиза през април 2011, само няколко месеца, след като името му попада в BBC Future Stars. Mirrorwriting получава одобрението както на критиката, така и на публиката. Shoulda и Lady Luck се превръщат в хитове, а ремиксите на парчетата звучат във всеки клуб. Самият Jamie се определя като r’n’b изпълнител, но стилът му включва още елементи като dubstep, trip-hop, neo-soul и електроника и тъкмо затова попадна и на страниците на bassline.bg още от самото му появяване на сцената.

Концертът на Jamie Woon и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Началото е в 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и в Sofia Live Club.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg