Happy 5th Birthday Comma Group

В последните 5 години, имахме възможността да видим и чуем артисти, които не са, така да се каже, абонирани за страната ни – Mario Basanov, Larse, Noir, Freemasons, Blond:ish, Finnebassen, Nina Kraviz, Miguel Campbell, Lee Foss, Phonique, Pirupa, Virginia, Adrian Eftimie, Namito, Balcazar & Sordo, Daniel Bortz, Francesca Lombardo и други. Селекция от артисти, която успяваше да разнообрази парти живота в страната.

Всички те, дебютираха у нас по покана на Comma Group, които малко или много поеха риска да представят нови и интересни имена на родната аудитория, в момент, в който лайковете в социалните мрежи бяха основния двигател на търсенето и предлагането. В тази връзка, Comma доста бързо се ориентираха в ситуацията, когата deep house инвазията се случи преди няколко години и побързаха да запазят своята територия там. Въпреки това, буукинга им далеч не се ограничава само и единствено до този стил, а обхваща един по-широк жанров спектър стигащ дори до pop инспириран от електронната музика.

На 26-ти март Comma ще отпразнуват своя 5-ти рожден ден в Sofia Live Club с full band концерт на очарователната Delilah. Събитието е sold out от преди две седмици, а това е рядкост що се отнася до родната действителност. Повече за събитието можете да видите тук.

Подкасти от някои от ключовите им гости, можете да откриете в нашата PODCASTS секция или в профила на Comma в SoundCloud тук.

Happy Birthday Comma Group!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Тъмен берлински звук на Sonic Voyager

Берлинската тъмна електроника ще изстреля в орбита второто издание на новия парти бранд на Metropolis – Sonic Voyager! Само месеци след идването на най-добрия live act в света – KiNK и резидента на най-добрия клуб в света Berghain –

Започва Absolut Creative Space Festival

Този петък, 3-ти юни, започва фестивалът Absolut Creative Space, посветен на устойчивата креативност. Специално за събитието в столицата пристига мобилна инсталация, създадена от рециклирани транспортни контейнери и oборудвана като студио за създаване на идеи и провеждане на събития, лекции, работилници и партита.