By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HAPPY 5TH BIRTHDAY COMMA GROUP

Details

Artists:
,

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

В последните 5 години, имахме възможността да видим и чуем артисти, които не са, така да се каже, абонирани за страната ни – Mario Basanov, Larse, Noir, Freemasons, Blond:ish, Finnebassen, Nina Kraviz, Miguel Campbell, Lee Foss, Phonique, Pirupa, Virginia, Adrian Eftimie, Namito, Balcazar & Sordo, Daniel Bortz, Francesca Lombardo и други. Селекция от артисти, която успяваше да разнообрази парти живота в страната.

Всички те, дебютираха у нас по покана на Comma Group, които малко или много поеха риска да представят нови и интересни имена на родната аудитория, в момент, в който лайковете в социалните мрежи бяха основния двигател на търсенето и предлагането. В тази връзка, Comma доста бързо се ориентираха в ситуацията, когата deep house инвазията се случи преди няколко години и побързаха да запазят своята територия там. Въпреки това, буукинга им далеч не се ограничава само и единствено до този стил, а обхваща един по-широк жанров спектър стигащ дори до pop инспириран от електронната музика.

На 26-ти март Comma ще отпразнуват своя 5-ти рожден ден в Sofia Live Club с full band концерт на очарователната Delilah. Събитието е sold out от преди две седмици, а това е рядкост що се отнася до родната действителност. Повече за събитието можете да видите тук.

Подкасти от някои от ключовите им гости, можете да откриете в нашата PODCASTS секция или в профила на Comma в SoundCloud тук.

Happy Birthday Comma Group!

More from bassline.bg

Пролетта идва с Jessy Lanza на живо в София

Ако ви е писнало от минусовите температури навън и чакате с нетърпение зимата да си отиде, то ще ви зарадваме с новината, че тази година ще посрещнем пролетта няколко дни по-рано, при това с едно интересно събитие.

DUSTIN ZAHN И LUCA AGNELLI НА НОВА ГОДИНА

Тази година безспорно премина под знака на Metropolis и 20 годишният им юбилей. Сигурни сме, че силните им събития през 2016 са само началото на всичко онова, което ни очаква с настъпването на новата 2017 само след месец и половина.