By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

HAPPY 5TH BIRTHDAY COMMA GROUP

Details

Artists:
,

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

В последните 5 години, имахме възможността да видим и чуем артисти, които не са, така да се каже, абонирани за страната ни – Mario Basanov, Larse, Noir, Freemasons, Blond:ish, Finnebassen, Nina Kraviz, Miguel Campbell, Lee Foss, Phonique, Pirupa, Virginia, Adrian Eftimie, Namito, Balcazar & Sordo, Daniel Bortz, Francesca Lombardo и други. Селекция от артисти, която успяваше да разнообрази парти живота в страната.

Всички те, дебютираха у нас по покана на Comma Group, които малко или много поеха риска да представят нови и интересни имена на родната аудитория, в момент, в който лайковете в социалните мрежи бяха основния двигател на търсенето и предлагането. В тази връзка, Comma доста бързо се ориентираха в ситуацията, когата deep house инвазията се случи преди няколко години и побързаха да запазят своята територия там. Въпреки това, буукинга им далеч не се ограничава само и единствено до този стил, а обхваща един по-широк жанров спектър стигащ дори до pop инспириран от електронната музика.

На 26-ти март Comma ще отпразнуват своя 5-ти рожден ден в Sofia Live Club с full band концерт на очарователната Delilah. Събитието е sold out от преди две седмици, а това е рядкост що се отнася до родната действителност. Повече за събитието можете да видите тук.

Подкасти от някои от ключовите им гости, можете да откриете в нашата PODCASTS секция или в профила на Comma в SoundCloud тук.

Happy Birthday Comma Group!

More from bassline.bg

RAMPA – TRUST EP (KEINEMUSIK032)

4 нови трака от Rampa в Trust EP за Keinemusik. EP-то излезе в началото на месеца. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18850&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);