Chromatics – Shadow

Details

Artists:

Album/EP:

Twin Peaks OST 2017

Labels:

Chromatics представят официално видео към парчето Shadow, включено в предстоящият саундтрак към третия сезон на Twin Peaks, който се очаква да излезе през септември 2017 от Italians Do It Better.

More from bassline.bg

DELTA FUNKTIONEN – DEKMANTEL PODCAST 066

Поредно безупречно издание от подкаст поредицата на Dekmantel. 66-тата част от Dekmantel Podcast е миксирана от Delta Funktionen. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18267&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

TRIKK – FRONT EP (PETS RECORDINGS 065)

Португалеца Trikk с два нови трака за Pets Recordings. Front EP излезе на 8-ми април и някак ни върна интереса към лейбъла, който в последните месеци ни позагуби като слушатели с албума на Catz’N Dogz и последвалите EP-та.