fbpx

Demian Muller – Puma EP

8BIT153

09e2085c-de1a-4914-8cb9-495a824f3bff
Demian Muller – Puma EP
Details

Artists:

Album/EP/Title:

Puma EP

Labels:

Release Date:

21.10.2019

TRACKLIST

01. Puma (Original Mix)
02. Creation (Original Mix)
03. Arigato (Original Mix)
 
Coda Radio – Do Granicata Na Vireene – Square
 

Chilean DJ/Producer Demian Muller finally returns to 8bit after a 5 years break. After countless productions with other artists (on Cadenza, Circus Recordings, Dechapter…) this is one of his very few solo releases.

Demian Muller

The EP is out October 21st.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Elegantly Wasted с Vera на 12-ти февруари

Нашите приятели от Elegantly Wasted продължават със силните събития през този сезон. Празненствата по случай Трифон Зарезан и Денят на влюбените започват два дни по-рано в Elegantly Wasted Studio, а специалният гост на партито и този път идва от Германия.

Metropolis Presents Hello 2016 в SSF

И тази година всички фенове на качествената електронна музика ще посрещнат новата techno-година с Hello 2016 на Metropolis. Най-старият и влиятелен DJ колектив в България ще изпрати в историята една от най-успешните си обиколки около слънцето, но и ще посрещне специалния си 20-годишен юбилей, за който тепърва са подготвили изненади и грандиозни събития.

stephan-panev-1
Stephan Panev – Bassline Podcast #004

Stephan Panev – Bassline Podcast #004

Stephan Panev е от онези артисти, за които музиката не е единствения начин за себеизразяване. Всички неща, с които се занимава обаче, й придават физическа и визуална стойности и затварят кръга.