By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ТОТАЛНИТЕ TECHNO ГЕРОИ СЕ ЗАВРЪЩАТ

В края на 2015, в прес съобщение изпратено до медиите, Metropolis загатнаха за 20 годишният си юбилей, под чийто знак ще преминат събитията им през 2016 година.

Heroes Total е първото обявено парти за годината, а хедлайнери ще бъдат Sam Paganini и Alan FitzPatrick. Гостуването на FitzPatrick е очаквано за по-големите му фенове, тъй като още през декември от официалният му уебсайт стана ясно, че британецът ще гостува в София през март 2016. Точната дата на събитието е 5-ти март.

FitzPatrick бе хедлайнер на летния gathering на Metropolis – Insomnia на плаж Перла край Приморско през август 2015. Полицейска намеса, наложи намаляването на децибелите на иначе жестокия саунд, точно по средата на сета му и по всяка вероятност, британецът ще се реваншира подобаващо. В интервю за Pulse Radio през декември, FitzPatrick сподели, че усилено работи по дебютният си албум и търси начини за разнообразяването на сетовете си с live елементи, но не на основата на лаптоп и контролери, а по-скоро с добавянето на перкусионисти и вокалисти.

Другото интересно нещо около събитието Heroes Total, е че то ще се проведе в Зала 4 на Inter Expo Center. Подробностите и изненадите тепърва предстоят, а ние оставаме в готовност да ви ги съобщим своевременно.

More from bassline.bg

REVIEW: DINAMO AZARI – ESTRANGED

Канада често бива споменавана с лека насмешка в сравнение със Щатите. По отношение на качествената dance музика обаче, равносметката показва, че Канадците са доста по-напред от американците, които все още лигавят малоумното и безсмислено съкращение EDM.

KOLLEKTIV TURMSTRASSE – DIYNAMIC FESTIVAL PODCAST

Един час микс и жестока селекция от дуото Kollektiv Turmstrasse за предстоящото издание на Diynamic Festival 2016 в Амстердам. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18837&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);