Тоталните techno герои се завръщат

В края на 2015, в прес съобщение изпратено до медиите, Metropolis загатнаха за 20 годишният си юбилей, под чийто знак ще преминат събитията им през 2016 година.

Heroes Total е първото обявено парти за годината, а хедлайнери ще бъдат Sam Paganini и Alan FitzPatrick. Гостуването на FitzPatrick е очаквано за по-големите му фенове, тъй като още през декември от официалният му уебсайт стана ясно, че британецът ще гостува в София през март 2016. Точната дата на събитието е 5-ти март.

FitzPatrick бе хедлайнер на летния gathering на Metropolis – Insomnia на плаж Перла край Приморско през август 2015. Полицейска намеса, наложи намаляването на децибелите на иначе жестокия саунд, точно по средата на сета му и по всяка вероятност, британецът ще се реваншира подобаващо. В интервю за Pulse Radio през декември, FitzPatrick сподели, че усилено работи по дебютният си албум и търси начини за разнообразяването на сетовете си с live елементи, но не на основата на лаптоп и контролери, а по-скоро с добавянето на перкусионисти и вокалисти.

Другото интересно нещо около събитието Heroes Total, е че то ще се проведе в Зала 4 на Inter Expo Center. Подробностите и изненадите тепърва предстоят, а ние оставаме в готовност да ви ги съобщим своевременно.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

bassline.bg Block Party на София Диша 2015

През последните пет години фестивалът за градска култура София Диша се превърна в един своеобразен празник-среща, на който се запознахме с последните събития от културния живот на столицата.

My Beat Music Room със Supernova

Giacomo Godi и Emiliano Nencioni са двамата DJ-и, които стоят зад мощното house/techno дуо Supernova. Те ще дойдат в България за партито My Beat Music Room, готови да ви заредят с настроение и да пускат музика специално за вас.