fbpx

Chaim и David Mayer в Yalta Club през май

Details

Artists:
, , ,

Clubs:

Promoters:

 
Coda Radio – Stay Focused – Square
 

В началото на май, Solar Easter Trinity ще представи Pan-Pot, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Chris Liebing, Apollonia и Jamie Jones. От Yalta Club са се постарали обаче, да ни предложат още интересни имена до края на месеца, по-голямата част, от които ще направят своя дебют именно в клуба.

На 14-ти май ще гостува израелският DJ и продуцент Chaim – един от любимците ни и основно име в ростера на лейбъла на Guy Gerber – Rumors. Издава още за лейбъли като BPitch Control and Supplement Facts. На 20-ти май в Yalta Club ще гостува германката Bella Sarris, която в последните няколко години имаше регулярни покани за участие в ENTER. партитата на Richie Hawtin, което разбира се се отрази положително върху кариерата и името й.

В края на месец май ще гостува германският лейбъл keinemusik в лицето на Adam Port и David Mayer. Първото гостуване на Port преди няколко години по покана на Elevate, бе наистина запомнящо се събитие, а в комплект с Mayer вечерта на 28-ми май се очертава дори още по-запомняща се.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Phon.O – Mercurial (video version)

Поредното видео към парче на Phon.O Mercurial e част от предстоящото EP на германеца – Afterglow, което ще се появи с още две парчета на 1-ви април през Tectonic Recordings.

Metropolis20 v4.0 с Rodhad и Milton Bradley

Все още пазим изключителни спомени от първото издание на поредицата на Metropolis – Sonic Voyager, която в края на април тази година представи най-добрият live act за 2015 според годишния пол на Resident Advisor –

Kiddy Smile – Let a Bitch Know (official video)

Defected Records представят официалното видео към парчето Let A Bitch Know на френския DJ, продуцент и вокалист Kiddy Smile. EP-то Enough of You ще се появи в края на август с още 3 парчета.