By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

CHAIM И DAVID MAYER В YALTA CLUB ПРЕЗ МАЙ

Details

Artists:
, , ,

Clubs:

Promoters:

В началото на май, Solar Easter Trinity ще представи Pan-Pot, Nicole Moudaber, Paco Osuna, Chris Liebing, Apollonia и Jamie Jones. От Yalta Club са се постарали обаче, да ни предложат още интересни имена до края на месеца, по-голямата част, от които ще направят своя дебют именно в клуба.

На 14-ти май ще гостува израелският DJ и продуцент Chaim – един от любимците ни и основно име в ростера на лейбъла на Guy Gerber – Rumors. Издава още за лейбъли като BPitch Control and Supplement Facts. На 20-ти май в Yalta Club ще гостува германката Bella Sarris, която в последните няколко години имаше регулярни покани за участие в ENTER. партитата на Richie Hawtin, което разбира се се отрази положително върху кариерата и името й.

В края на месец май ще гостува германският лейбъл keinemusik в лицето на Adam Port и David Mayer. Първото гостуване на Port преди няколко години по покана на Elevate, бе наистина запомнящо се събитие, а в комплект с Mayer вечерта на 28-ми май се очертава дори още по-запомняща се.

More from bassline.bg

ДЕКЕМВРИЙСКИ UPDATE С BILL PATRICK

Няколко дни след очаквано бруталния рейв със Sven Vath, Slam и Maurizio Schmitz и няколко дни преди да посрещнем новата 2017 с Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers, почитателите на електронната музика ще имат честта и удоволствието да се срещнат с още едно от големите имена на световната dance сцена –