By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

DAVID MAYER – PLEINVREES PODCAST #035

Details

Artists:

Labels:

35-тата част от подкаст поредицата на холандският промоутър Pleinvrees е миксирана от един от основателите на Keinemusik – David Mayer.

More from bassline.bg

GOLDFFINCH – A/D/E/P EP (GPM330)

2 нови трака от белгийското дуо GoldFFinch за лейбъла Get Physical Music. A/D/E/P EP излезе официално в началото на януари. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=16758&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

RANCIDO В СОФИЯ ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА АФРИКА

На 28-ми май, Soul Fiction и Ubuntu Messengers обединяват сили, за да отпразнуваме Световния ден на Африка. Очаква се празник на сетивата под формата на разнообразна дневно-вечерна програма, която ще се пренесе на изцяло клубно ниво в по-късните часове, заедно с едно от най-актуалните и интересни имена на afro-house и deep house сцената в Холандия – младият и перспективен DJ и продуцент Rancido.