6 години Elegantly Wasted с Binh

 
DSGN Clinic – Square Dark
 

Пичовете от Elegantly Wasted тази седмица празнуват своят 6-ти рожден ден. И както те самите казват, ще празнуват “6 години щастие и безбрежни висини”. Специално за повода, от Берлин пристига Germann Nguyen, по-познат под псевдонима Binh.

Binh е от онзи тип артисти, които повечето определят, като колекционери. Колекционери на парчета, които едва ли ще чуете в някой подкаст онлайн. Намирането на подобни парчета в дигиталната ера е все по-трудна задача, но не е невъзможна и за щастие все още има DJ-и, които успяват да изненадат публиката с някое от тях. Всъщност, Берлин се смята за дом на малка общност от house DJ-и, за които изравянето на ценни и редки парчета се е превърнал в ключът към успеха. Повечето от тях са свързани с легендарния Club Der Visionaere, а Binh е от основните й членове и е определян, като един от най-добрите селектори в Берлин.

Дългите сетове, подплътени с почти невъзможни за откриване парчета са запазената марка на Binh още от самото начало на кариерата му преди почти 10 години.

Беше неделя. Tobi Neumann ми се обади и ме покани да пускам. Изведнъж той и приятелите му си отидоха и аз останах сам зад пулта. След 12 часа казах на някой, че не мога да продължавам повече, а той ме попита как така, дансинга е пълен, не можеш да спреш точно сега, така че трябваше да продължа. Това беше първият ми гиг. Така започна и връзката ми с Club Der Visionaere.

Заедно с Binh от Берлин долита и Svet, а тук в EW Studio ще ги чака и Green Peas. Датата е 28-ми ноември, началото е след 23 часа. Входът е 10 лв.

Happy Birthday Elegantly Wasted!

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Takeover 2016 с Danny Howells и Konrad Black

Празненствата по случай новата 2016 се очертават истински празник за почитателите на електронната музика. Danny Howells и Konrad Black ще превземат пулта на Yalta Club Takeover в 9-тото поред събитие от серията 10 Years Special на Yalta Club и ще бележат поредния голям момент в историята на Takeover.

Technasia гостува в Русе през декември

Френският DJ и продуцент Technasia ще гостува у нас на 23-ти декември в зала Булстрад Арена – Русе. Събитието e част от новото лице на Yalta Club и ще донесе радост на всички русенци в навечерието на Коледните празници и малко преди голямото новогодишно събитие в София с Tale Of Us, Richie Hawtin и The Martinez Brothers.