fbpx

6 години Elegantly Wasted с Binh

 
Coda Radio – Stay Focused – Square
 

Пичовете от Elegantly Wasted тази седмица празнуват своят 6-ти рожден ден. И както те самите казват, ще празнуват “6 години щастие и безбрежни висини”. Специално за повода, от Берлин пристига Germann Nguyen, по-познат под псевдонима Binh.

Binh е от онзи тип артисти, които повечето определят, като колекционери. Колекционери на парчета, които едва ли ще чуете в някой подкаст онлайн. Намирането на подобни парчета в дигиталната ера е все по-трудна задача, но не е невъзможна и за щастие все още има DJ-и, които успяват да изненадат публиката с някое от тях. Всъщност, Берлин се смята за дом на малка общност от house DJ-и, за които изравянето на ценни и редки парчета се е превърнал в ключът към успеха. Повечето от тях са свързани с легендарния Club Der Visionaere, а Binh е от основните й членове и е определян, като един от най-добрите селектори в Берлин.

Дългите сетове, подплътени с почти невъзможни за откриване парчета са запазената марка на Binh още от самото начало на кариерата му преди почти 10 години.

Беше неделя. Tobi Neumann ми се обади и ме покани да пускам. Изведнъж той и приятелите му си отидоха и аз останах сам зад пулта. След 12 часа казах на някой, че не мога да продължавам повече, а той ме попита как така, дансинга е пълен, не можеш да спреш точно сега, така че трябваше да продължа. Това беше първият ми гиг. Така започна и връзката ми с Club Der Visionaere.

Заедно с Binh от Берлин долита и Svet, а тук в EW Studio ще ги чака и Green Peas. Датата е 28-ми ноември, началото е след 23 часа. Входът е 10 лв.

Happy Birthday Elegantly Wasted!

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Come Into Our House Presents Mario b2b Nikolay

Неведнъж сме заявявали, че за нас музиката и артистите са основния двигател на сцената, и че тъкмо те са базата, върху която се градят всички събития свързани с bassline.bg В неотдавна приключилият DJ Mix Contest на Horizon Festival, bassline.bg и Go Guide, триумфираха тъкмо такива талантливи артисти, които имат свое разбиране и виждане за електронната музика или както организаторите на Horizon Festival и журито ги определиха “истински record collector-и”.

1aa178dc-8358-4b71-8264-b9091509eb84
Avision – Innocence ​EP

Avision – Innocence EP

Avision storms into 2020 in fine fashion with his first EP for Maceo Plex’s Ellum Audio label. Playing the decks since just 12 years of age, this American artist grew up in the musically rich New York City scene and is now at the sharp end of it with his own new school techno sound.