6 години Elegantly Wasted с Binh

 
DSGN Clinic – Square Light
 

Пичовете от Elegantly Wasted тази седмица празнуват своят 6-ти рожден ден. И както те самите казват, ще празнуват “6 години щастие и безбрежни висини”. Специално за повода, от Берлин пристига Germann Nguyen, по-познат под псевдонима Binh.

Binh е от онзи тип артисти, които повечето определят, като колекционери. Колекционери на парчета, които едва ли ще чуете в някой подкаст онлайн. Намирането на подобни парчета в дигиталната ера е все по-трудна задача, но не е невъзможна и за щастие все още има DJ-и, които успяват да изненадат публиката с някое от тях. Всъщност, Берлин се смята за дом на малка общност от house DJ-и, за които изравянето на ценни и редки парчета се е превърнал в ключът към успеха. Повечето от тях са свързани с легендарния Club Der Visionaere, а Binh е от основните й членове и е определян, като един от най-добрите селектори в Берлин.

Дългите сетове, подплътени с почти невъзможни за откриване парчета са запазената марка на Binh още от самото начало на кариерата му преди почти 10 години.

Беше неделя. Tobi Neumann ми се обади и ме покани да пускам. Изведнъж той и приятелите му си отидоха и аз останах сам зад пулта. След 12 часа казах на някой, че не мога да продължавам повече, а той ме попита как така, дансинга е пълен, не можеш да спреш точно сега, така че трябваше да продължа. Това беше първият ми гиг. Така започна и връзката ми с Club Der Visionaere.

Заедно с Binh от Берлин долита и Svet, а тук в EW Studio ще ги чака и Green Peas. Датата е 28-ми ноември, началото е след 23 часа. Входът е 10 лв.

Happy Birthday Elegantly Wasted!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

4bce0d67-27b3-43ac-87d0-39d2ee00dc2f
Adryiano – Want U 2 Feel EP

Adryiano – Want U 2 Feel EP

Adryiano ​returns to ​Shall Not Fade ​with his first release since the acclaimed 2018 Dreams With EP. His latest offering Want U 2 Feel EP packs a serious punch, with gritty drum sequences, big breakdowns and hazy synth patterns throughout.

Carola Pisaturo се завръща в София през април

От няколко години насам, София е задължителна дестинация от световното турне на Sven Vath и лейбълът му Cocoon. През 2015, в едно от най-паметните събития от последните години, заедно с него бе и мултиталантливата италианка Carola Pisaturo, която тогава слушахме на живо за пръв път, и поне за нас двучасовият й vinyl only сет се превърна в гвоздея на вечерта.