6 години Elegantly Wasted с Binh

 
Coda Radio – Do Granicata Na Vireene – Square
 

Пичовете от Elegantly Wasted тази седмица празнуват своят 6-ти рожден ден. И както те самите казват, ще празнуват “6 години щастие и безбрежни висини”. Специално за повода, от Берлин пристига Germann Nguyen, по-познат под псевдонима Binh.

Binh е от онзи тип артисти, които повечето определят, като колекционери. Колекционери на парчета, които едва ли ще чуете в някой подкаст онлайн. Намирането на подобни парчета в дигиталната ера е все по-трудна задача, но не е невъзможна и за щастие все още има DJ-и, които успяват да изненадат публиката с някое от тях. Всъщност, Берлин се смята за дом на малка общност от house DJ-и, за които изравянето на ценни и редки парчета се е превърнал в ключът към успеха. Повечето от тях са свързани с легендарния Club Der Visionaere, а Binh е от основните й членове и е определян, като един от най-добрите селектори в Берлин.

Дългите сетове, подплътени с почти невъзможни за откриване парчета са запазената марка на Binh още от самото начало на кариерата му преди почти 10 години.

Беше неделя. Tobi Neumann ми се обади и ме покани да пускам. Изведнъж той и приятелите му си отидоха и аз останах сам зад пулта. След 12 часа казах на някой, че не мога да продължавам повече, а той ме попита как така, дансинга е пълен, не можеш да спреш точно сега, така че трябваше да продължа. Това беше първият ми гиг. Така започна и връзката ми с Club Der Visionaere.

Заедно с Binh от Берлин долита и Svet, а тук в EW Studio ще ги чака и Green Peas. Датата е 28-ми ноември, началото е след 23 часа. Входът е 10 лв.

Happy Birthday Elegantly Wasted!

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg