fbpx

The Nxt Gen представя Lorenzo Chiabotti

С някои от вас вече се видяхме на неочакваното ни пост-новогодишно парти в клуб Жул Верн. За малко си помислихме, че няма да имате сили за нас на дата като 2-ри януари, но любовта беше във въздуха, усмивките – на лицата ни и всички обувки – на дансинга.

За това през февруари отново ще се срещнем в малката тъмна стаичка на Раковска за още една интимна и секси нощ. Този път на гости ни е италианец. Lorenzo Chiabotti е родом от Торино, град със сериозна рейв култура и техно наследство по начало. Lorenzo учи музика и барабани в местната Музикална академия и още по време на следването си развива интерес към sequencing и midi програми, които логично го отвеждат към електронната музика. Тази любов бързо се разпалва и скоро Lorenzo разменя барабаните си за продуцентски машини и започва да експериментира.

Следва познат сценарии – през 2006 Lorenzo прекарва лятото в Ибиза, запознава се с правилните хора и съвсем скоро започва да свири в клубове като DC-10 и Privilege. След няколко лета на острова, Lorenzo предприема друга логичната стъпка и през 2010 се мести в Берлин, където
живее и сега. Цветната и нестихваща берлинска сцена залива Lorenzo с вдъхновение и съвсем скоро той вече е част от програмата на значими клубове в града и Европа като Doctor Sax, The Zoo Project, Club Der Visionäre, Kater, Fabric London и Arena.

Lorenzo Chiabotti пристига в София на 19-ти февруари за супер секси vinyl only сет в Жул Верн. Елате да потанцувате, останалото е от нас.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Yalta Club Opening с Loco Dice през декември

На 3-ти декември Yalta Club отваря отново вратите си за клубни събития и артисти от световна величина. След финалното за Room 1 парти през януари с Ricardo Villalobos, съдбата на клуба не бе особено ясна, а с настъпването на новия парти сезон от септември, липсата на Takeover събитията в програмата на клуба подсили неяснотата още повече, a и е все така силно осезаема за клубния живот в столицата..

048dbf87-bdbd-48a1-95ab-1ca0f262d799
Fer BR – Houso EP

Fer BR – Houso EP

Fer BR returns to Stereo with a full EP of blistering, groove-based techno. Houso EP is a three-track EP from one of the biggest talents in Spain and is supported by techno’s top DJs and community worldwide.