4 години Soul Fiction със Zepherin Saint

Колкото по-малко дни остават до края на лятото, толкова по-горещи стават те. Парти настроението също се увеличава правопропорционално. Лято 2015 бе белязано от много и за наше щастие разнообразни събития, които със сигурност доказват тезата, че електронната музика не е само house и techno, а едно широко понятие, което стимулира не само краката, но и духа.

Поредицата на Soulful Traveller и George Quest – Soul Fiction откри летният сезон в края на май в София и през юни, покори морската ни столица Варна, където за пръв път на родна сцена гостува DJ кралицата на afro house музиката – Cincity. И въпреки, че все още сме заплетени в буйните къдрици на холандката, сме напълно готови да посрещнем и един от най-енигматичните британски DJ-и и продуценти – Zepherin Saint. Той ще гостува в бар Cubo, Варна на 22-ри август. Англичанинът е култово име, чиято мистична личност навлиза в лондонските ъндърграунд среди още през 1983 година, когато е едва на 13 години. По-късно се сблъсква с имена като Frankie Knuckles, Tony Humphries и David Morales, докато работи в революционния за времето си лондонски магазин за плочи Black Market Records. През 2009 основавa култовия лейбъл Tribe Records, под мотото One Sound, One People, който с годините се превръща в един от водещите лейбъли за deep/soulful/afro house музика.

На 22-ри август в Cubo Beach Bar, Варна, Zepherin Saint ще ни подари едно музикално изживяване и уникалния шанс да се докоснем до това емблематично име и музиката на Tribe Records. Подкрепа зад пулта ще окажат Soulful Traveller & George Quest, а ние се приготвяме за поредната доза Global Spiritual Rhythms. Тези, които са присъствали на събитията на Soul Fiction знаят, чe резултатът е едно цветно и еклектично музикално пътешествие, душевно и емоционално извисяване, което ще ви остави заредени с нова енергия за дълго или поне до следващото парти от поредицата. Събитието ще отпразнува и 4-тият рожден ден на Soul Fiction.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg