Rudimental и Ella Eyre Live в София

На 12-ти септември /събота/, Rudimental се завръщат в София за втори DJ set този път в компанията на Ella Eyre и бандата й. Миналата година британците представиха парчета от култовият си дебютен албум Home, като обещаха да се върнат отново в София много скоро. По всичко личи, че обещанието ще бъде изпълнено. На всичкото отгоре, ще представят премиерно парчета от новият си втори албум – We The Generation, който ще се появи на 18-ти септември. We The Generation отново ще включва цял куп колаборации с млади британски вокалисти, като Will Heard, Mahalia, Anne-Marie и други, плюс такива с по-утвърдени вече имена като Dizee Rascal, MNEK, Sinead Harnet и Ella Eyre.

Името на Ella Eyre нашумя, след съвместното й парче с Rudimental – Waiting All Night. Последваха редица съвместни изяви, на които Ella Eyre бе основен вокалист в live концертите на бандата. Година по-късно, певицата вече има самостоятелен репертоар и собствена банда, с която пристига за първият си live у нас. Сигурни сме, че ще чуем и новата й колаборация с Rudimental – Too Cool, включена в We The Generation.

Родните имена, които ще се включат в предстоящото събитие в събота, никак не са за пренебрегване, и вероятно една част от публиката ще присъства тъкмо заради тях. Преди хедлайнерите, на сцената ще се качат KiNK и Rachel Row. Вечерта ще закрие Tekniq.

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

More from bassline.bg

Chromatics – Shadow (Twin Peaks OST)

Chromatics представят официално видео към парчето Shadow, включено в предстоящият саундтрак към третия сезон на Twin Peaks, който се очаква да излезе през септември 2017 от Italians Do It Better.

One Man Party Volume 03 през април

Всички фенове на разнообразното музикално звучене са поканени да се гмурнат в морето от различни музикални стилове, създадени от авторската продукция на Ivan Shopov, Drum Kid, Balkansky и Cooh.