Rudimental и Ella Eyre Live в София

На 12-ти септември /събота/, Rudimental се завръщат в София за втори DJ set този път в компанията на Ella Eyre и бандата й. Миналата година британците представиха парчета от култовият си дебютен албум Home, като обещаха да се върнат отново в София много скоро. По всичко личи, че обещанието ще бъде изпълнено. На всичкото отгоре, ще представят премиерно парчета от новият си втори албум – We The Generation, който ще се появи на 18-ти септември. We The Generation отново ще включва цял куп колаборации с млади британски вокалисти, като Will Heard, Mahalia, Anne-Marie и други, плюс такива с по-утвърдени вече имена като Dizee Rascal, MNEK, Sinead Harnet и Ella Eyre.

Името на Ella Eyre нашумя, след съвместното й парче с Rudimental – Waiting All Night. Последваха редица съвместни изяви, на които Ella Eyre бе основен вокалист в live концертите на бандата. Година по-късно, певицата вече има самостоятелен репертоар и собствена банда, с която пристига за първият си live у нас. Сигурни сме, че ще чуем и новата й колаборация с Rudimental – Too Cool, включена в We The Generation.

Родните имена, които ще се включат в предстоящото събитие в събота, никак не са за пренебрегване, и вероятно една част от публиката ще присъства тъкмо заради тях. Преди хедлайнерите, на сцената ще се качат KiNK и Rachel Row. Вечерта ще закрие Tekniq.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Пролетта идва с Jessy Lanza на живо в София

Ако ви е писнало от минусовите температури навън и чакате с нетърпение зимата да си отиде, то ще ви зарадваме с новината, че тази година ще посрещнем пролетта няколко дни по-рано, при това с едно интересно събитие.