Посрещаме новата 2017 година с InterSolar

Традиционният Solar Christmas тази година еволюира в новогодишно парти с амбиции за международен ивент и изключително добър line-up включващ Tale of Us, Richie Hawtin, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny.

Събитието ще бъде част от PLAYdifferently турнето, което стартира в началото на тази година и което има за цел да презентира новото поколение миксери от съвместната колаборация между Richie Hawtin, Andy Rigby-Jones и Allen & Heath. Всички артисти в line-up-a на събитието ще направят сетовете си именно с новия PLAYdifferently миксер.

Италианското дуо Tale of Us се завръщат в София, почти година и половина след фурора, който направиха по време на дебютното си гостуване у нас миналата година на Solar Easter Trinity, превръщайки се в едни от звездите на вечерта и част от основните виновници за може би най-доброто издание на великденският Solar досега. Не по-малко чакани от родната публика са Richie Hawtin и The Martinez Brothers. Steve и Christian ще дебютират на родна земя тъкмо в новогодишната нощ, с което най-после ще бъде изпълнено желанието на хилядите им фенове тук.

InterSOLAR ще се проведе на 31-ви декември в зала Арена Армеец, София. Началото ще бъде в 20:00 часа. Продажбата на билети стартира на 1-ви ноември на цена от 50 лв.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg