By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ПОСРЕЩАМЕ НОВАТА 2017 ГОДИНА С INTERSOLAR

Традиционният Solar Christmas тази година еволюира в новогодишно парти с амбиции за международен ивент и изключително добър line-up включващ Tale of Us, Richie Hawtin, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny.

Събитието ще бъде част от PLAYdifferently турнето, което стартира в началото на тази година и което има за цел да презентира новото поколение миксери от съвместната колаборация между Richie Hawtin, Andy Rigby-Jones и Allen & Heath. Всички артисти в line-up-a на събитието ще направят сетовете си именно с новия PLAYdifferently миксер.

Италианското дуо Tale of Us се завръщат в София, почти година и половина след фурора, който направиха по време на дебютното си гостуване у нас миналата година на Solar Easter Trinity, превръщайки се в едни от звездите на вечерта и част от основните виновници за може би най-доброто издание на великденският Solar досега. Не по-малко чакани от родната публика са Richie Hawtin и The Martinez Brothers. Steve и Christian ще дебютират на родна земя тъкмо в новогодишната нощ, с което най-после ще бъде изпълнено желанието на хилядите им фенове тук.

InterSOLAR ще се проведе на 31-ви декември в зала Арена Армеец, София. Началото ще бъде в 20:00 часа. Продажбата на билети стартира на 1-ви ноември на цена от 50 лв.

More from bassline.bg

avatars-000154928308-ezdypl-t500x500
Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Damian Lazarus – Live At Sonar Festival 2017

Запис от сета на Damian Lazarus от Sonar by Day на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=22550&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

Sven Vath за кулминацията на Metropolis20

Винаги различен и винаги актуален – Sven Vath от десетилетия движи techno звука напред и неслучайно именно той ще е черешката на тортата по случай двайстия юбилей на най-влиятелното движение за електронна музика у нас – Metropolis.