Metropolis20 v4.0 с Rodhad и Milton Bradley

Все още пазим изключителни спомени от първото издание на поредицата на Metropolis – Sonic Voyager, която в края на април тази година представи най-добрият live act за 2015 според годишния пол на Resident Advisor – KiNK и резидента на Berghain Ben Klock. С тези спомени, кажи-речи изкарахме лятото, старателно избягвайки всичко де що се случваше по родното черноморие. А то пък и едно случване… Едни и същи, но “сигурни” имена, няколко престрелки и “мащабната” спецакция, която по-скоро приличаше на училищен тормоз, точно както когато 12-то класници ръсят джобовете на 5-то класници за 2 лева на стотинки.

В очакване на септември и завръщането на парти живота в София, съвсем изненадващо, Metropolis обявиха специалните гости за второто издание на Sonic Voyager. Имената на Rødhåd и Milton Bradley не само ни направиха по-нетърпеливи, но и за пореден път внесоха онова разнообразие, на което всички се надяваме. Датата e 22-ри октомври, мястото отново ще бъде бившият Хладилен Завод на ул. Индустриална 11 в София, може би най-доброто веню за подобен тип събития. Едно е сигурно – Sonic Voyager вече е събитие, което се асоциира със страхоен подбор на артисти и жесток vibe, далеч от всичко, което сме свикнали да получаваме тук.

Продажбата на билети стартира в понеделник, 29-ти август в мрежата на Eventim, на цена от 25 лв. Събитието е с ограничен капацитет.

Още подробности и повече информация за артистите от line-up-a очаквайте скоро на bassline.bg

Как премина първото издание на Sonic Voyager с KiNK и Ben Klock, можете да си припомните тук. Не пропускайте и дебютният Essential Mix на Rødhåd излъчен в ефира на BBC Radio 1 на 27-ми февруари, включващ парчета на Monoloc, Kobosil, Daniel Avery, Markus Suckut, Plastikman, Cobblestone Jazz, Ben Klock, Steve Bug и други.

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

More from bassline.bg

4 години Soul Fiction със Zepherin Saint

Колкото по-малко дни остават до края на лятото, толкова по-горещи стават те. Парти настроението също се увеличава правопропорционално. Лято 2015 бе белязано от много и за наше щастие разнообразни събития, които със сигурност доказват тезата, че електронната музика не е само house и techno, а едно широко понятие, което стимулира не само краката, но и духа.

A Very Merry Бергшвайн Xmas в Studio EW

“Оф, не, не мога повече.” – всички сме го казвали толкова много пъти, по толкова различни поводи – достигнат праг на търпимост, запълнен обем на вместимост, адско изтощение или края на поредното стремглаво спускане към Марианската падина на тъпотията.

Klubнощ с Francois X и DJ Steven през февруари

Безспорно берлинската techno сцена има най-голямо влияние върху родната публика и нейните предпочитания. Все пак отвреме навреме се радваме и на гост-артисти идващи от Париж, където tecno сцената е не по-малка и добре позната, но пък и сравнително по-нишова.