2000 души посрещнаха утрото в завода

Details

Artists:
, ,

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

На 22-ри април, Metropolis представиха новата си парти поредица Sonic Voyager. Събитието бе част от празненствата по случай 20-тата годишнина на най-старият techno колектив у нас.

Sonic Voyager безспорно вдигна високо летвата и постави нов, поне за родните ширини, стандарт в парти живота у нас. Безупречната организация на събитието и мястото, на което то се проведе бяха само една малка част от нещата, които превърнаха вечерта в незабравим спомен.

_MG_9236

Sonic Voyager потегли с леки танцувални вибрации от Ziggy и продължи с вдигащ techno сет от Miss Lidiya и DJ Smurf. Бурни аплодисменти посрещнаха KiNK, който както обеща, бе докарал цялата си налична техника, а дву-часовото му live шоу за пореден път затвърди титлата му на най-добрият live act в света. Techno експериментите на KiNK, на няколко пъти контрастираха с красивият глас на Rachel Row, допълнително наелектризирайки обстановката.

Metropolis-178

Дебютната поява на Ben Klock у нас, обаче остави трайни спомени не само в публиката, но и в самият него. Германецът се качи на пулта в 3 през нощта, а сетът му продължи близо 6 часа. Кулминацията в сета на Klock бе трибюта, който направи към Prince, пускайки оригиналната версия на When Doves Cry, а 2000 души аплодираха бурно финала малко преди 9 сутринта.

Metropolis-194

През цялата вечер усмивките не слизаха от лицата нито на публиката, нито на DJ-ите, а цялостната атмосфера на събитието беше изключително емоционална. Въобще когато видиш, че DJ Steven или Jassen Petrov хванат микрофона, знаеш че нещата са точно такива каквито трябва да бъдат. Силните емоции, бяха и причината Jassen Petrov да отмени тазседмичното издание на До Границата на Виреене по Coda Radio миналата вечер.

Самият Ben Klock на няколко пъти сподели приятните си емоции и впечатленията си от публиката, от екипа на Metorpolis и въобще от цялото събитие във Facebook и каза, че няма търпение да се върне отново. Със сигурност чувствата ни са взаимни.

Още снимки от събитието вижте тук и тук.

Photo credits: Metropolis & Ivandov

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

More from bassline.bg

6115585
Derrick Carter – Live at Sonar Festival 2017

Derrick Carter – Live at Sonar Festival 2017

Пълен запис от близо двучасовия сет на Derrick Carter от тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Derrick Carter се изяви на SonarPub сцената преди Nina Kraviz в първата вечер на Sonar by Night.

Dense & Pika – Edging Forward (official video)

Adam Beyer представи видео реализация към Edging Forward на Dense & Pika. Парчето е включено в 4-траковото EP Calf на британското дуо за Drumcode, което ви представихме преди дни.