Loveland превзема Барселона през юни

Loveland идва в Барселона за пръв път в 20 годишната история на холандския промоутър

През тази година фестивала Loveland ще се проведе и извън пределите на Холандия за пръв път в 20 годишната история на организаторите. Loveland Barcelona 2016 ще се случи на 17-ти и 18-ти юни в рамките на OFF Week в Барселона, Испания в пристанищния парк Port Forum, а line-up-a на събитието е повече от вълнуващ.

Първият ден от Loveland Barcelona 2016 ще премине под логото на Drumcode, а на сцената освен Adam Beyer, ще видим и чуем почти цялата свита артисти около лейбъла плюс няколко специални госта – Bart Skils, Dense & Pika, Luigi Madonna, Nick Curly, Pan-Pot, Sam Paganini, wAFF, Tiger Stripes, Onno и други. На 17-ти юни Paul Ritch ще е единствения артист, който ще свири live. За почитателите на live сетовете обаче, това няма да е особено разочарование, а просто подготовка за следващият ден от фестивала, когато всички пърформанси ще бъдат live.

Това всъщност ще бъде и третото издание на Loveland Live концепцията, която стартира преди няколко години на ежегодните издания на Loveland по време на ADE в Холандия. На цели две сцени в съботният ден уменията си да свирят на живо ще покажат Audion, dOP, Egbert, Gabriel Ananda, Gaiser, Henrik Schwarz, Julian Jeweil, KiNK, Matador, Secret Cinema, Stephan Bodzin, Surgeon, Wareika, Redshape и други.

Билети за събитието се продават поотделно за двата дни, а цената им е 35 евро за ден, като събитята ще се случват и през деня и през нощта. Повече информация за Loveland Barcelona 2016, можете да откриете в официалния им сайт – loveland.es

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

John Talabot и Gerd Jansоn на Horizon 2016 в Банско

Един от любимите ни DJ-и – John Talabot, официално потвърди участието си на Horizon Festival през март 2016 в Банско. Заедно с него, организаторите обявиха и името на Gerd Jansоn към списъка с хедлайнерите за предстоящото четвърто издание на единствения по рода си у нас зимен музикален фестивал, който към момента включва още KiNK, Levon Vincent, Goldie, Mala, Craig Charles, както и live пърформанси от Gentlemen’s Dub Club и The Four Owls.

Третото издание на Radar Festival е през август

Между 10-ти и 11-ти август във Варна ще се проведе 3-тото издание на RADAR Festival. Така за трета поредна година организаторите на фестивала ще представят взаимовръзката между музиката и другите артистични форми като съвременен танц, видео арт, театър и дори нови технологии.

MITM финализират line-up-a си за 2016

Meadows In The Mountains финализираха line-up-a за тазгодишното издание на фестивала. Към вече обявените имена на Sassy J, Bruno Schmidt, Henry Wu, Albrecht Wassersleben, Last Japan, Edd Word, Anna Wall и Zulu, организаторите прибавиха San Proper, Maxi Storrs, Rough Draft DJs, Wild Life и дуото Thugfucker, чиято половина –