Loveland превзема Барселона през юни

Loveland идва в Барселона за пръв път в 20 годишната история на холандския промоутър

През тази година фестивала Loveland ще се проведе и извън пределите на Холандия за пръв път в 20 годишната история на организаторите. Loveland Barcelona 2016 ще се случи на 17-ти и 18-ти юни в рамките на OFF Week в Барселона, Испания в пристанищния парк Port Forum, а line-up-a на събитието е повече от вълнуващ.

Първият ден от Loveland Barcelona 2016 ще премине под логото на Drumcode, а на сцената освен Adam Beyer, ще видим и чуем почти цялата свита артисти около лейбъла плюс няколко специални госта – Bart Skils, Dense & Pika, Luigi Madonna, Nick Curly, Pan-Pot, Sam Paganini, wAFF, Tiger Stripes, Onno и други. На 17-ти юни Paul Ritch ще е единствения артист, който ще свири live. За почитателите на live сетовете обаче, това няма да е особено разочарование, а просто подготовка за следващият ден от фестивала, когато всички пърформанси ще бъдат live.

Това всъщност ще бъде и третото издание на Loveland Live концепцията, която стартира преди няколко години на ежегодните издания на Loveland по време на ADE в Холандия. На цели две сцени в съботният ден уменията си да свирят на живо ще покажат Audion, dOP, Egbert, Gabriel Ananda, Gaiser, Henrik Schwarz, Julian Jeweil, KiNK, Matador, Secret Cinema, Stephan Bodzin, Surgeon, Wareika, Redshape и други.

Билети за събитието се продават поотделно за двата дни, а цената им е 35 евро за ден, като събитята ще се случват и през деня и през нощта. Повече информация за Loveland Barcelona 2016, можете да откриете в официалния им сайт – loveland.es

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Sasha b2b John Digweed на Kappa FuturFestival 2017

През 2014, съвсем случайно попаднахме на 3-тото издание на Kappa Futur Festival, който се провежда от 2012 в Торино, Италия. Освен с добрият line-up, фестивала безспорно привлича многобройна публика и заради локацията на която се провежда – индустриалния парк Dora.

Nina Kraviz и Bjarki на Horizon 2016

Nina Kraviz е поредния обявен хедлайнер, в предстоящото 4-то издание на Horizon Festival през март 2016 в Банско. С нейното име и тези на John Talabot, Levon Vincent и KiNK, line-up-a на Horizon става все по-вълнуващ.