By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

LOVELAND ПРЕВЗЕМА БАРСЕЛОНА ПРЕЗ ЮНИ

Loveland идва в Барселона за пръв път в 20 годишната история на холандския промоутър.

Details

Clubs:

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

През тази година фестивала Loveland ще се проведе и извън пределите на Холандия за пръв път в 20 годишната история на организаторите. Loveland Barcelona 2016 ще се случи на 17-ти и 18-ти юни в рамките на OFF Week в Барселона, Испания в пристанищния парк Port Forum, а line-up-a на събитието е повече от вълнуващ.

Първият ден от Loveland Barcelona 2016 ще премине под логото на Drumcode, а на сцената освен Adam Beyer, ще видим и чуем почти цялата свита артисти около лейбъла плюс няколко специални госта – Bart Skils, Dense & Pika, Luigi Madonna, Nick Curly, Pan-Pot, Sam Paganini, wAFF, Tiger Stripes, Onno и други. На 17-ти юни Paul Ritch ще е единствения артист, който ще свири live. За почитателите на live сетовете обаче, това няма да е особено разочарование, а просто подготовка за следващият ден от фестивала, когато всички пърформанси ще бъдат live.

Това всъщност ще бъде и третото издание на Loveland Live концепцията, която стартира преди няколко години на ежегодните издания на Loveland по време на ADE в Холандия. На цели две сцени в съботният ден уменията си да свирят на живо ще покажат Audion, dOP, Egbert, Gabriel Ananda, Gaiser, Henrik Schwarz, Julian Jeweil, KiNK, Matador, Secret Cinema, Stephan Bodzin, Surgeon, Wareika, Redshape и други.

Билети за събитието се продават поотделно за двата дни, а цената им е 35 евро за ден, като събитята ще се случват и през деня и през нощта. Повече информация за Loveland Barcelona 2016, можете да откриете в официалния им сайт – loveland.es

More from bassline.bg

FESTIVAL REVIEW: SONAR FESTIVAL 2016

Тазгодишното издание на Sonar Festival показа няколко неща, които ще са от ключово значение за dance музиката през следващите 12 месеца. Всичко за 23-тото издание на фестивала, full live shows, музикални плейлисти, галерии и кои парчета чухме в няколко сета, вижте в ревюто ни.

BASSLINE.BG GUIDE TO SONAR FESTIVAL 2016

За шеста поредна година bassline.bg е официален медиен партньор на Sonar Festival, Барселона за България. Вижте всичко, което трябва да знаете за тазгодишният line-up, акцентите в програмата на Sonar+D и няколко подкаста и видеоклипове на артистите за 2016.