By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KANZYANI, HECTOR И FUR COAT В СОФИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Mark Reeve, Fur Coat, Lorenzo Chiabotti и H.O.S.H. ще гостуват през втората половина на месеца.

Details

След януарския полузастой, в който събирахме сили и средства пренаситени от тридневните новогодишни пранзенства, февруари месец идва с цели 29 дни през 2016 и един куп събития, които за щастие, далеч не са свързани с 2-ри и 14-ти февруари. И точно поради тази причина, те са концентрирани във вторите две седмици от месеца.

На 19-ти февруари ще бъде срещата на родната аудитория с италианеца Lorenzo Chiabotti. Той идва по покана на The NXT GEN в клуб Жул Верн. Към него зад пулта ще се присъедини и Dimitri Monev. Пак на 19-ти, в София ще гостува Hector по покана на Terra и Ъндърграунд. Последната поява на мексиканеца у нас бе през 2014 на Solar Summer, заедно с Loco Dice и Benny Rodrigues. Мястото на новата среща с Hector все още не е известно.

На 20-ти – събота, Mark Reeve от ростера на лейбъли като Drumcode и Cocoon ще гостува в Playground по покана на Renesanz. Същата вечер Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov ще представят H.O.S.H. в поредното издание на Takeover. А на 27-ми февруари пък на гости ще им бъдат Sergio Munoz и Israel Sunshine, по-познати като дуото Fur Coat.

На 27-ми февруари ще бъде и поредната среща на родната публика с Valentino Kanzyani. Това ще е и първото гостуване на словенеца у нас в последните 5 години, който в края на миналото и началото на това десетилетие имаше чести изяви в пловдивския клуб Plazma и столичния Escape. Kanzyani идва по покана на Stratos във Fabrica 126.

More from bassline.bg

IVAN ANKOW

Иван Анков e на 22 години от Пазарджик. Няма артистичен псевдоним, защото предпочита хората да го разпознават с истинското му име.

TEMPORARY PERMANENCE – BARIKADI EP

Четири нови парчета от Temporary Permanence за лейбъла на Sutter Cane – Driving Forces. Barikadi EP излезе на 7-ми март. В следващите месеци очакваме и още две EP-та на Gosh Milushev за Renesanz и Elevate.

ОТ ДАНСИНГИТЕ НА ИЗТОЧЕН ЛОНДОН ДО SPACE IBIZA

В следствие на сериозната комерсиализация на електронната музика в последните години, като своеобразен върхов успех за големите диджеи се очерта получаването на резиденция в някой от топ-клубовете в Ибиза и организирането на многохилядни ивенти.