By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KANZYANI, HECTOR И FUR COAT В СОФИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Mark Reeve, Fur Coat, Lorenzo Chiabotti и H.O.S.H. ще гостуват през втората половина на месеца.

Details

След януарския полузастой, в който събирахме сили и средства пренаситени от тридневните новогодишни пранзенства, февруари месец идва с цели 29 дни през 2016 и един куп събития, които за щастие, далеч не са свързани с 2-ри и 14-ти февруари. И точно поради тази причина, те са концентрирани във вторите две седмици от месеца.

На 19-ти февруари ще бъде срещата на родната аудитория с италианеца Lorenzo Chiabotti. Той идва по покана на The NXT GEN в клуб Жул Верн. Към него зад пулта ще се присъедини и Dimitri Monev. Пак на 19-ти, в София ще гостува Hector по покана на Terra и Ъндърграунд. Последната поява на мексиканеца у нас бе през 2014 на Solar Summer, заедно с Loco Dice и Benny Rodrigues. Мястото на новата среща с Hector все още не е известно.

На 20-ти – събота, Mark Reeve от ростера на лейбъли като Drumcode и Cocoon ще гостува в Playground по покана на Renesanz. Същата вечер Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov ще представят H.O.S.H. в поредното издание на Takeover. А на 27-ми февруари пък на гости ще им бъдат Sergio Munoz и Israel Sunshine, по-познати като дуото Fur Coat.

На 27-ми февруари ще бъде и поредната среща на родната публика с Valentino Kanzyani. Това ще е и първото гостуване на словенеца у нас в последните 5 години, който в края на миналото и началото на това десетилетие имаше чести изяви в пловдивския клуб Plazma и столичния Escape. Kanzyani идва по покана на Stratos във Fabrica 126.

More from bassline.bg

MATADOR СТАРТИРА СОБСТВЕН ЛЕЙБЪЛ RUKUS

Ирландецът Matador стартра свой собствен лейбъл Rukus. Лейбълът ще бъде още една възможност за Matador да представи музиката си, както и различни негови колаборации, ремикси и други интересни проекти, които не пасват с лейбълите, за които издава.

WIGGLE SOFIA С TERRY FRANCIS & NATHAN COLES

Спокойно можем да кажем, че Terry Francis и Nathan Coles са отговорни за раждането на това, което днес наричаме tech-house. Още през 1994, те стартират парти поредицата Wiggle.