Valentino Kanzyani, Hector и Fur Coat в София през февруари

Mark Reeve, Fur Coat, Lorenzo Chiabotti и H.O.S.H. ще гостуват през втората половина на месеца.

Details

 
Coda Radio – Stay Focused – Square
 

След януарския полузастой, в който събирахме сили и средства пренаситени от тридневните новогодишни пранзенства, февруари месец идва с цели 29 дни през 2016 и един куп събития, които за щастие, далеч не са свързани с 2-ри и 14-ти февруари. И точно поради тази причина, те са концентрирани във вторите две седмици от месеца.

На 19-ти февруари ще бъде срещата на родната аудитория с италианеца Lorenzo Chiabotti. Той идва по покана на The NXT GEN в клуб Жул Верн. Към него зад пулта ще се присъедини и Dimitri Monev. Пак на 19-ти, в София ще гостува Hector по покана на Terra и Ъндърграунд. Последната поява на мексиканеца у нас бе през 2014 на Solar Summer, заедно с Loco Dice и Benny Rodrigues. Мястото на новата среща с Hector все още не е известно.

На 20-ти – събота, Mark Reeve от ростера на лейбъли като Drumcode и Cocoon ще гостува в Playground по покана на Renesanz. Същата вечер Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov ще представят H.O.S.H. в поредното издание на Takeover. А на 27-ми февруари пък на гости ще им бъдат Sergio Munoz и Israel Sunshine, по-познати като дуото Fur Coat.

На 27-ми февруари ще бъде и поредната среща на родната публика с Valentino Kanzyani. Това ще е и първото гостуване на словенеца у нас в последните 5 години, който в края на миналото и началото на това десетилетие имаше чести изяви в пловдивския клуб Plazma и столичния Escape. Kanzyani идва по покана на Stratos във Fabrica 126.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Hello 2017 с Metropolis, Dustin Zahn и Luca Agnelli

Юбилейната двайсета година от създаването на най-влиятелното DJ движение у нас Metropolis бе изпълнена с емоции, успехи и много музика. Серията от 5 грандиозни партита ескалира във впечатляваща кулминация с участието на Maurizio Schmitz, Sven Vath и шотландското дуо Slam.