By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

KANZYANI, HECTOR И FUR COAT В СОФИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Mark Reeve, Fur Coat, Lorenzo Chiabotti и H.O.S.H. ще гостуват през втората половина на месеца.

Details

След януарския полузастой, в който събирахме сили и средства пренаситени от тридневните новогодишни пранзенства, февруари месец идва с цели 29 дни през 2016 и един куп събития, които за щастие, далеч не са свързани с 2-ри и 14-ти февруари. И точно поради тази причина, те са концентрирани във вторите две седмици от месеца.

На 19-ти февруари ще бъде срещата на родната аудитория с италианеца Lorenzo Chiabotti. Той идва по покана на The NXT GEN в клуб Жул Верн. Към него зад пулта ще се присъедини и Dimitri Monev. Пак на 19-ти, в София ще гостува Hector по покана на Terra и Ъндърграунд. Последната поява на мексиканеца у нас бе през 2014 на Solar Summer, заедно с Loco Dice и Benny Rodrigues. Мястото на новата среща с Hector все още не е известно.

На 20-ти – събота, Mark Reeve от ростера на лейбъли като Drumcode и Cocoon ще гостува в Playground по покана на Renesanz. Същата вечер Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov ще представят H.O.S.H. в поредното издание на Takeover. А на 27-ми февруари пък на гости ще им бъдат Sergio Munoz и Israel Sunshine, по-познати като дуото Fur Coat.

На 27-ми февруари ще бъде и поредната среща на родната публика с Valentino Kanzyani. Това ще е и първото гостуване на словенеца у нас в последните 5 години, който в края на миналото и началото на това десетилетие имаше чести изяви в пловдивския клуб Plazma и столичния Escape. Kanzyani идва по покана на Stratos във Fabrica 126.

More from bassline.bg

MIDLAND – RA LIVE MACARENA IN RESIDENCE

Близо 6-часов запис на сета на Midland по време на RA Live In Residence в клуб Macarena, Barcelona. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=20443&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

&ME – SHADOWS (SAVED RECORDS)

Shadows на &ME излезе на 1-ви април от Saved Records. 12-минутното парче включва вокалите на Dwayzo Lawrence, който изпя лириките и в After Dark преди време.