Defected Croatia 2016 през август

През август, тази година, Defected организират и първият си фестивал - Defected Croatia

След като преди няколко години Defected бяха едни от първите, които преустановиха резидентските си партита на Ибиза, а в последствие и редица други артисти като Richie Hawtin и Carl Cox, острова съвсем осезаемо започна да губи позициите си на топ парти дестинация. В последните години пък, Хърватска усилено работи за привличането на всякакви промоутъри в опити да се превърне в новата Ибиза, а ежегодно плажовете й стават арена на нови и нови фестивали.

През август, тази година, Defected организират и първият си фестивал, който ще се казва Defected Croatia. На фона на всички techno фестивали в последно време, Defected Croatia изглежда като истински house рай. Между 11-ти и 15-ти август в The Garden Resort, Тисно ще видим и чуем Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez, Guti, Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, &ME, Adam Port, David Mayer, Eli Escobar, Purple Disco Machine, Simone Dunmore и още над 20 имена обявени в първта фаза артисти от line-up-a на фестивала. Специални гости на първото издание на Defected Croatia ще бъдат Basement Jaxx.

Другите имена, все още се пазят в тайна и ще бъдат обявени скоро. На този етап цените на билетите започват от 99 паунда, в които влизат всички възможни събития на main stage-a, boat и beach партита. Повече подробности, в официалният им сайт defected.com/croatia

CODA Radio by Metropolis

More from bassline.bg

Gorgon City представят Kingdom в София

Тази година, София е част от световното турне на британското дуо Gorgon City. Те ще застанат зад пулта на столичния Carrusel Club на 25-ти февруари, за да представят вторият си албум Kingdom и музиката, която обичат с extended DJ сет.

Time Warp обявиха масивен line-up за 2017

През 2017 techno титана Time Warp ще се състои на 1-ви април в Mannheim, Германия. Line-up-a не е особена изненада при все, че ежегодно фестивала събира на една сцена най-големите имена на techno музиката, но пък е истинска наслада за всички почитатели на жанра и събитията с тази насоченост.

David August и Maceo Plex на Reworks 2016

Организаторите на Reworks Festival обявиха поредната порция имена от line-up-a за предстоящото издание на фестивала през септември в Солун. Към хедлайнерите се прибавят David August, Maceo Plex, Shall Ocin и Anja Schneider.