ADE обявиха датите за изданието през 2016

Започна кампанията за 21-вото издание на Amsterdam Dance Event

През 2016, най-големият клубен фестивал и конференция за електронна музика в света – Amsterdam Dance Event (ADE) ще се състои между 19-ти и 23-ти октомври. Организаторите очакват над 375 хиляди местни и международни посетители на 21-вото издание на фестивала.

ADE се превърна във водеща платформа за световната dance сцена за последните 20 години и място, на което можем да се запознаем с последните бизнес практики в индустрията и с нови музикални тенденции вариращи от творчеството на млади и прохождащи таланти до най-новата продукция на пионери в електронната музика.

“ADE се превърна в платформа, на която всеки аспект на световния феномен, какъвто е dance музиката, се събират заедно. Невероятно е да видиш Амстердам трансформиран в задължителна дестинация не само за любителите на музиката, но и за цялата музикална индустрия”, споделя Richard Zijlma от Buma.

Събитието се разраства и развива всяка година. На юбилейното 20-то издание на фестивала миналата година взеха участие близо 2300 артиста в над 100 венюта на територията на Амстердам, а в общо 9-те различни конференции се включиха повече от 500 участници. През 2016, организаторите обещават още повече активности и все повече акценти във филмовата и аудиовизуалнта програма на фестивала.

Някои от първите потвърдени имена, които ще вземат участие в конферетната програма на ADE за 2016 са Peter Martin, Brandon Bakshi, Rahul Kukreja, Jonathan Christiansen, DJ Pierre и Arjun Vagale.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

Time Warp обявиха line-up-a си за 2016

През 2016 techno титана Time Warp ще се състои на 2-ри април в Mannheim, Германия. Line-up-a не е особена изненада при все, че ежегодно фестивала събира на една сцена най-големите имена на techno музиката.