Richie Hawtin с ново live шоу на Sonar 2016

В line-up-a се включват още Ben Klock, Bicep, DVS1 и Rødhåd

Нямахме никакви съмнения, че тази година Richie Hawtin ще се завърне на сцената на Sonar Festival. Отсъствието му миналата година беше осезаемо. През юни в Барселона, Richie Hawtin ще представи ексклузивно ново live шоу.

В поредната порция обявени имена за изданието през 2016, Sonar прибавят още Ben Klock, DJ EZ, Bicep, Danny L Harle, Kaytranada, Mind Against, Santigold, Kölsch, Paco Osuna и други, с което line-up-a на фестивала става все по-интересен и по-вълнуващ. Тук е момента да отбележим участието на Bicep, което лично за нас един от хайлайтите в тазгодишния артист лист.

Resident Advisor ще хостват SonarLab сцената в петъчната вечер на Sonar By Night. На нея ще видим и чуем две от най-големите имена в techno жанра в момента – DVS1 и Rødhåd в съвместен DJ сет. След тях ще се представи house мастъра Kerri Chandler и още един ексклузивен b2b сет от Ben UFO и Helena Hauff. За вечерта си RA са подготвили и live пърформанси от Soichi Terada, Powell и Lorenzo Senni.

Всичко за Sonar Festival до момента можете да откриете тук или в официалния им сайт sonar.es Sonar Festival 2016 ще се проведе между 16-ти и 18-ти юни в Барселона, Испания.

CODA Radio by Metropolis

More from bassline.bg

Sunwaves 19 без особени изненади

Line-up-a за 19-тото издание на фестивала Sunwaves вече е ясен, но и без особени изненади, поне на този етап. Пролетното издание на фестивала ще се състои между 28-ми април и 2-ри май на Mamaia Nord Beach и съвсем очаквано, всички големи имена от румънската електронна сцена за буукнати –