By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

YOUTUBE ЩЕ ПРЕДАВА 360 ГРАДУСОВ LIVE STREAM

Първото излъчване ще бъде от вторият уикенд на Coachella Festival.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Coachella разкриха плановете си да предават на живо вторият си фестивален уикенд посредством 360-градусова технология. В същото време от YouTube обявиха, че до тогава платформата им ще прдлага услугата.

YouTube имат подобна услуга от вече близо година, но до момента тя беше активна само за on-demand видео и сега за първи път ще предложи 360-градусовото видео изживяване по време на live stream. Успоредно с това, YouTube ще стартират и още една нова услуга – пространствен звук. На този етап той ще бъде достъпен отново само за on-demand видеото в портала. Пространствения звук ще даде възможност на потребителите да слушат звукът, точно както в истинския живот, където разстоянието и дълбочината играят изключителна роля във възприятието.

Вторият уикенд на Coachella е от 22-ри до 24-ти април, а line-up-a включва имена като Adam Beyer & Ida Engberg, AlunaGeorge, Black Coffee, DJ Koze, Dubfire, Fur Coat, George FitzGerald, John Digweed, Maceo Plex, Major Lazer, Mano Le Tough, Marco Carola, Matthew Dear, Nicole Moudaber, Nina Kraviz, Sasha, Stanton Warriors, Tensnake, Years & Years и много други.

More from bassline.bg

BASSLINE.BG GUIDE TO SONAR FESTIVAL 2016

За шеста поредна година bassline.bg е официален медиен партньор на Sonar Festival, Барселона за България. Вижте всичко, което трябва да знаете за тазгодишният line-up, акцентите в програмата на Sonar+D и няколко подкаста и видеоклипове на артистите за 2016.