Yalta Club 10 Years Special: Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

Поредицата партита, с които отбелязваме онези специални 10 години, създали легендата Yalta Club, продължaва с друга емблематична за клуба фигура – Hernan Cattaneo, който ще свири заедно с Nick Warren. Датата е 16 октомври, петък, а билети могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

Hernan Cattaneo – aртистът, за когото работата е забавление, не се състезава с никого, а идеите му хрумват най-вече в самолета, е повече от добре познат на българската електронна сцена. Част от семейство на Yalta Club, Hernan е неизменна част от програмата и развитието на клуба.

„Hernan винаги се е движил извън всякакви модели, стилове, прескачайки музикалните граници. Неговият почерк се крие в лекотата да обединява несъвместимото. В парчетата му ще чуете най-различни мелодии, които са миксирани с фънк ритъм например.“, споделя Liubo Ursiny, резидент на клуба от 10 г.

Към музиката, която извира от Hernan Cattaneo, добавяме и Nick Warren. Познат от дуото Way Out West, Warren ще застане до Cattaneo, за да пресъздадат звука на едно от най-добрите партита, които Yalta Club помни.

Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно.

CODA Radio by Metropolis

More from bassline.bg

Fritz Helder – Force of Nature

Бившият вокалист на Azari & III – Fritz Helder, с първото си EP, като самостоятелен артист. Force of Nature съдържа и един едит на парчето и излезе на 8-ми януари през AVSR Records.

Jessy Lanza – It Means I Love You

Канадката Jessy Lanza ще представи вторият си албум Oh No на 13-ти май. Албумът отново ще излезе през Hyperdub. It Means I Love You e пилотното парче от албума, което вдигна високо очакванията на феновете.

The Chemical Brothers – Wide Open ft. Beck

След зашеметяващия успех на последният им албум Born In The Echoes през миналата година и номинация за Grammy в категорията Best Dance/Electronic Album, The Chemical Brothers представят видео към колаборативното им парче с Beck –