Yalta Club 10 Years Special: Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

Поредицата партита, с които отбелязваме онези специални 10 години, създали легендата Yalta Club, продължaва с друга емблематична за клуба фигура – Hernan Cattaneo, който ще свири заедно с Nick Warren. Датата е 16 октомври, петък, а билети могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

Hernan Cattaneo – aртистът, за когото работата е забавление, не се състезава с никого, а идеите му хрумват най-вече в самолета, е повече от добре познат на българската електронна сцена. Част от семейство на Yalta Club, Hernan е неизменна част от програмата и развитието на клуба.

„Hernan винаги се е движил извън всякакви модели, стилове, прескачайки музикалните граници. Неговият почерк се крие в лекотата да обединява несъвместимото. В парчетата му ще чуете най-различни мелодии, които са миксирани с фънк ритъм например.“, споделя Liubo Ursiny, резидент на клуба от 10 г.

Към музиката, която извира от Hernan Cattaneo, добавяме и Nick Warren. Познат от дуото Way Out West, Warren ще застане до Cattaneo, за да пресъздадат звука на едно от най-добрите партита, които Yalta Club помни.

Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

befcfc62
Jessy Lanza – Oh No

Album Review: Jessy Lanza – Oh No

През 2013, Jessy Lanza издаде дебютният си албум Pull My Hair Back, който бързо бе забелязан от критиците, първоначално защото LP-то бе издание на британският лейбъл Hyperdub.