Yalta Club 10 Years Special: Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

Поредицата партита, с които отбелязваме онези специални 10 години, създали легендата Yalta Club, продължaва с друга емблематична за клуба фигура – Hernan Cattaneo, който ще свири заедно с Nick Warren. Датата е 16 октомври, петък, а билети могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

Hernan Cattaneo – aртистът, за когото работата е забавление, не се състезава с никого, а идеите му хрумват най-вече в самолета, е повече от добре познат на българската електронна сцена. Част от семейство на Yalta Club, Hernan е неизменна част от програмата и развитието на клуба.

„Hernan винаги се е движил извън всякакви модели, стилове, прескачайки музикалните граници. Неговият почерк се крие в лекотата да обединява несъвместимото. В парчетата му ще чуете най-различни мелодии, които са миксирани с фънк ритъм например.“, споделя Liubo Ursiny, резидент на клуба от 10 г.

Към музиката, която извира от Hernan Cattaneo, добавяме и Nick Warren. Познат от дуото Way Out West, Warren ще застане до Cattaneo, за да пресъздадат звука на едно от най-добрите партита, които Yalta Club помни.

Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно.

CODA Radio by Metropolis

More from bassline.bg

Пролетта идва с Jessy Lanza на живо в София

Ако ви е писнало от минусовите температури навън и чакате с нетърпение зимата да си отиде, то ще ви зарадваме с новината, че тази година ще посрещнем пролетта няколко дни по-рано, при това с едно интересно събитие.