Yalta Club 10 Years Special: Hernan Cattaneo b2b Nick Warren

Поредицата партита, с които отбелязваме онези специални 10 години, създали легендата Yalta Club, продължaва с друга емблематична за клуба фигура – Hernan Cattaneo, който ще свири заедно с Nick Warren. Датата е 16 октомври, петък, а билети могат да бъдат закупени на входа в деня на събитието.

Hernan Cattaneo – aртистът, за когото работата е забавление, не се състезава с никого, а идеите му хрумват най-вече в самолета, е повече от добре познат на българската електронна сцена. Част от семейство на Yalta Club, Hernan е неизменна част от програмата и развитието на клуба.

„Hernan винаги се е движил извън всякакви модели, стилове, прескачайки музикалните граници. Неговият почерк се крие в лекотата да обединява несъвместимото. В парчетата му ще чуете най-различни мелодии, които са миксирани с фънк ритъм например.“, споделя Liubo Ursiny, резидент на клуба от 10 г.

Към музиката, която извира от Hernan Cattaneo, добавяме и Nick Warren. Познат от дуото Way Out West, Warren ще застане до Cattaneo, за да пресъздадат звука на едно от най-добрите партита, които Yalta Club помни.

Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно.

 
DSGN Clinic – Wide
 

More from bassline.bg

dusky-outer-1
Dusky – Outer

Dusky – Outer

Електронната сцена в UK винаги е била изключително жива и динамична. Много стилове идват от UK, a някои, макар да имат своя принос и пик в историята на dance музиката (dubstep, drum’n’bass), така и не успяват да надскочат етикeтa Made in UK.

Andrey Pushkarev в София през май

На 14-ти май във Fabrica 126, своят дебют у нас ще направи руският DJ и продуцент Andrey Pushkarev. Гостуването на руснакa, е не само част от все по-разнообразният booking, на който всички ние ставаме свидетели в последно време, но и част от добрата инициатива на едно от новите лица на родната сцена – Raine, чиято цел е да представи на родната аудитория артисти с изключителен музикален вкус и с безспорен underground бекграунд.