fbpx

Wolf+Lamb vs Soul Clap: DJ Kicks! Interview

Details

Artists:
,

Labels:

 
Coda Radio – Stay Focused – Square
 

Как и къде беше записан миксът ви за DJ Kicks?
Този микс беше записан на дивана в нашата къща в Miami, в почивките между играта на пинг понг и плуването.

Четирима диджей – един микс. Доста необичайно. Как бихте описали преживяването?
Колаборация е думата, която опсва най-точно почти всичко, което правим – от продуцирането на музика, рънването на лейбъла до готвенето на вечеря. Работим заедно вече повече от две години, така че стана естествено да правим нещата заедно. Ние познаваме нашите силни и слаби страни в писането на нови парчета, компилирането на музика, миксирането, едитването и мастерирането.

Как бихте описали звукът на миксът?
Миксът е точно отражение на това какво е Marcy – твоят хол, сутрешното слънце на хоризонта и 50 от най-добрите ти приятели танцуващи и разпускащи. STD baby! (sexy, tender and deep).

Партитата на Soul Clap и Wolf + Lamb parties бяха доста успешни в UK. Планирате ли нови през 2011?
Ще правим няколко партита през лятото част от DJ Kicks тур-а в Европа, като идеята е да бъдат шоута в който участват по-голяма часто от екипът Wolf + Lamb, така, че Лондон е едно от възможните места.

През 2010 чухме доста продукция от W+L, можем ли да очакваме същото през 2011?
Очаквайте повече от 8 релиза за Wolf + Lamb, Wolf + Lamb Black и Double Standard през следващите 6 месеца. Greg Paulus от NRP ще издаде свое соло EP за W+L с ремикс от Crazy Penis; Double Standard ще издаде ремиксите на Crew Love и ЕР от нов артист на име Double Hill а W+L Black Label ще издаде едити на от Jonny Rock и Wolf + Lamb. Soul Clap работят върху техният дебютен албум, който трябва да излезе в края на лятото (пак за W+L), както и куп яки ремикси.

С какво запомнихте 2010?
Living the lie, cheating death, Bar25 closing, Ph?, The Electric Pickle, Yo 90′s Rave Jam, Michelberger Hotel.

Последно можете ли да кажете диджеи и продуценти, които заслужават вниманието ни през тази година?
Voices Of Black, Tanner Ross, Double Hill, Greg Paulus, Slow Hands, Miguel Campbell и Julio Bashmore.

 
Coda Radio – Wide
 

More from bassline.bg

Декемврийски Update с Bill Patrick

Няколко дни след очаквано бруталния рейв със Sven Vath, Slam и Maurizio Schmitz и няколко дни преди да посрещнем новата 2017 с Richie Hawtin, Tale of Us и The Martinez Brothers, почитателите на електронната музика ще имат честта и удоволствието да се срещнат с още едно от големите имена на световната dance сцена –

Mella Dee – Deep Soul (video version)

Видео версия на парчето Deep Soul на британеца Mella Dee. Парчето е част от предстоящото EP със същото заглавие, чийто релийз е насрочен за 15-ти април през DEXT Recordings.

Off the Record Summer 2015 Mini Tour

Лятното мини турне на нашите приятели от Off the Record продължава с пълна пара. Всички, които по една или друга причина се оказаха в столицата през едни от най-горещите дни от лято 2015, станаха свидетели на дългочакания resident gathering на Garo, Bosha и Laylla Dane в Tell Me Bar.