By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

СПЕЧЕЛИ ДВОЙНА ПОКАНА ЗА SVEN VATH WORLD TOUR 2016

На 2-ри декември, световното турне на Sven Vath ще мине през София, а към него ще се присъединят британското дуо Slam, Mauritzio Schmitz и Metropolis DJs. Събитието ще бъде кулминацията в тържествата по повод 20-тата годишнина на най-старият techno колектив у нас – Metropolis.

Сега имате възможността да спечелите една от 3-те двойни покани за Metropolis20 presents Sven Vath World Tour 2016. Слушайте Coda Radio всеки час, познайте 10-те парчета в играта 10 от 10 и изпратете отговорите си на codaradio(at)metropolis.bg За ваше улеснение, Coda Radio можете да слушате онлайн на coda.metropolis.bg или през мобилния си телефон по всяко време, като свалите приложението за Android и iOS.

Упражнете познанията си по електронна музика, а ако някъде се затрудните, винаги можете да ползвате спорни приложения като Shazam – както се казва не средствата са важни, а крайната цел, която пък определено си заслужава!

Metropolis20 presents Sven Vath World Tour 2016 ще се състои на 2-ри декември в Inter Expo Center, София. Ако късметът не ви сполети, можете да си закупите билет на цена от 35 лв. в мрежата на Eventim.

More from bassline.bg

FLOORPLAN – MUSIC / TELL YOU NO LIE EP

2 нови трака от Floorplan. До скоро това беше другият псевдоним на Robert Hood. От началото на 2016 обаче, Floorplan е дуо, в което участие взимат Robert Hood и дъщеря му Lyric.