By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Започна гласуването за RA Top DJs 2016

От 22-ри до 26-ти ноември, можете да гласувате за любимите си DJs и Live Acts за 2016.

Details

От днес, 22-ри ноември, започна гласуването за годишната класация на Resident Advisor за Top 100 DJs и Live Acts на 2016. Гласуването ще продължи до събота, 26-ти ноември.

Гласуването отново е възможно само за регистрирани потребители, а изборът на артисти е обвързан с потвърдено присъствие в събитията листнати в портала. Целта е максимално прозрачен избор и реалистични крайни резултати.

И тази година, може да следите на живо гласовете на потребителите от live feed-a в страницата за гласуване. От Resident Advisor напомнят, че е добре да правите разлика между DJ и Live Act, преди да дадете своя глас. Традиционно, можете да предложите до 5 имена в категория Top 100 DJs и до 5 имена в категория Top 100 Live Acts.

Гласувайте за любимите си DJs и Live Act на 2016 тук.

More from bassline.bg

DGTL PRESENTS TRANSMISSION (AFTERMOVIE)

Официалното aftermovie от тазгодишното издание на DGTL Festival в Амстердам. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18326&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);