By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Започна гласуването за RA Top DJs 2016

От 22-ри до 26-ти ноември, можете да гласувате за любимите си DJs и Live Acts за 2016.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

От днес, 22-ри ноември, започна гласуването за годишната класация на Resident Advisor за Top 100 DJs и Live Acts на 2016. Гласуването ще продължи до събота, 26-ти ноември.

Гласуването отново е възможно само за регистрирани потребители, а изборът на артисти е обвързан с потвърдено присъствие в събитията листнати в портала. Целта е максимално прозрачен избор и реалистични крайни резултати.

И тази година, може да следите на живо гласовете на потребителите от live feed-a в страницата за гласуване. От Resident Advisor напомнят, че е добре да правите разлика между DJ и Live Act, преди да дадете своя глас. Традиционно, можете да предложите до 5 имена в категория Top 100 DJs и до 5 имена в категория Top 100 Live Acts.

Гласувайте за любимите си DJs и Live Act на 2016 тук.

More from bassline.bg

ПОРЕДЕН РЕСТАРТ ЗА RENAISSANCE И ПОРЕДИЦАТА ИМ

Renaissance стартира през 1992 като клубна вечер в Mansfield, Англия, движена от Geoff Oakes. Събитията начело със Sasha, са в основата на успеха на бранда, и нещата съвсем естествено еволюират с лейбъл и култовата микс поредица Renaissance The Mix Collection.

ОТНЕХА ЛИЦЕНЗА НА FABRIC LONDON

Рано тази сутрин, към 1 след полунощ, след извънредно заседание продължило над 6 часа, градския съвет на Айлингтън взе решение да отнеме лиценза на култовия лондонски клуб fabric.

DESTINATION: AMSTERDAM BY CRACK MAGAZINE

Документален филм на Crack Magazine за underground сцената в Амстрердам. Във филма участват много от ключовите фигури на амстердамската dance сцена –