ЗАПОЧНА ГЛАСУВАНЕТО ЗА RA TOP DJS 2016

От 22-ри до 26-ти ноември, можете да гласувате за любимите си DJs и Live Acts за 2016.

Details

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

От днес, 22-ри ноември, започна гласуването за годишната класация на Resident Advisor за Top 100 DJs и Live Acts на 2016. Гласуването ще продължи до събота, 26-ти ноември.

Гласуването отново е възможно само за регистрирани потребители, а изборът на артисти е обвързан с потвърдено присъствие в събитията листнати в портала. Целта е максимално прозрачен избор и реалистични крайни резултати.

И тази година, може да следите на живо гласовете на потребителите от live feed-a в страницата за гласуване. От Resident Advisor напомнят, че е добре да правите разлика между DJ и Live Act, преди да дадете своя глас. Традиционно, можете да предложите до 5 имена в категория Top 100 DJs и до 5 имена в категория Top 100 Live Acts.

Гласувайте за любимите си DJs и Live Act на 2016 тук.

More from bassline.bg

БЛОГЪТ Е-MUSIC-BULGARIA СТАВА E-MUSIC.BG

Създателят на блога e-music-bulgaria.blogspot.bg – Филип Ферфериев, представи новият уебсайт на платформата за електронна музика и музикални технологии e-music.bg. Новият уебсайт и домейн са съвсем естествено продължение на блога, в отговор на нарастналия интерес към него и промените в идеологията му от последните две години.

SFX ENTERTAINMENT Е ПРЕД ФАЛИТ

Една от най-големите компании занимаващи се с dance музика – SFX Entertainment е на път да обяви фалит. 2015 бе една от най-тежките години за компанията собственик на Beatport, React и редица други дружества, които придоби през 2014 и които рънват фестивали като Tomorrowland и Sensation.

КОЙ Е ИЗОБРЕТИЛ РЕМИКСИТЕ?

Ремиксите произлизат от soundsystem културата в Ямайка, а “версиите” и различните “dub едити” на парчетата се превръщат в универсален език между sound проектите, надпреварващи се за внимание (и по-големи продажби на бира).