TALE OF US С ДЕБЮТЕН АЛБУМ ПРЕЗ МАРТ

Artist:

Практиката ни показва, че подобни “дългочакани” албуми обикновено са разочароващи, още повече когато говорим за артисти като Tale of Us, които от известно време насам привличат повече внимание благодарение на агресивен PR, отколкото на онова новаторско (да го наречем) усещане, което музиката им носеше преди две-три години. Дебютният албум на дуото ще се казва Endless и ще се появи официално в края на март.

От появата си през 2011, Matteo Milleri и Carmine Conte се преврънаха в едни от безспорните лидери на електронната сцена, а рилийзите им характеризиращи се с dark и емоционално tech-house звучене, което медиите определиха като т.нар. “романтично techno” са издавани от лейбъли като Life & Death, R&S Records и техния собствен Afterlife.

Endless ще представи тъкмо тази тяхна специфична електронна бленда, преплетена с класическо, амбиентно и дори филмово звучене. Това едва ли е изненада, и въпреки това лично ние, оставаме с надежда по отношение на 10-те парчета включени в албума. Вероятно най-голямата изненада на този етап е лейбълът, през който ще се появи LP-то – Deutsche Grammophon, собственост на Universal Music Group.

В Endless ще бъде включено и парчето Distante, което циркулира в пространството още от 2015. Дебютният албум на Tale of Us – Endless ще излезе на 31-ви март през Deutsche Grammophon.


TRACKLIST

01. Definizione Dell’Impossibile
02. Alla Sera
03. Ricordi
04. Oltre La Vita
05. Dilemma
06. Notte Senza Fine
07. Destino
08. Distante
09. Venatori
10. Quello Che Resta

Our rating:
null