about-cover

1. Материалите в bassline.bg, които не са обект на авторско право, са лицензирани чрез Creative Commons. Употребата им трябва да става по правилата определени от споразумението.

2. Всички материали в bassline.bg представят личното мнение и предпочитания на авторите им.

3. Всички снимки в bassline.bg се използват със знанието и разрешението на техните автори.

4. Музикалното съдържание в bassline.bg може да е обект на авторско и сродните му права. bassline.bg не е носител на тези права, освен ако това не е упоменато допълнително.

5. bassline.bg не носи отговорност за съдържанието на външни уебсайтове като soundcloud.com, youtube.com, vimeo.com, hearthis.at, beatport.com и други streaming услуги. bassline.bg предоставя единствено линкове за stream с промоционален характер, според правилата и условията за употреба на съответния външен уебсайт. Всяка отговорност следва да се търси от лицата или организациите качили тези произведения в съответният уебсайт.

6. Всички подкасти и миксове в bassline.bg са с промоционален характер. bassline.bg хоства тези подкасти и миксове с цел по-бърз даунлоуд от България и съответните референции към първоизточника на материалите. За траклист и допълнителна информация, моля посетете сайта на първоизточника.

7. bassline.bg не предоставя музика за безплатно сваляне, освен в случаите, когато това е разрешено от носителя на авторските и сродните им права.

8. Всички видеоклипове в bassline.bg се хостват в youtube.com и vimeo.com и bassline.bg не носи отговорност за тях и съдържание на съответните външни сайтове. Всяка отговорност следва да се търси от лицата или организациите качили тези видеа в youtube.com и vimeo.com

9. bassline.bg използва външни услуги, като soundcloud.com, youtube.com, vimeo.com, twitter.com, facebook.com, myspace.com, tumblr.com и други, изцяло според правилата и условията за ползване на съответната услуга и поддържа профилите си в тези сайтове изцяло съобразено с техните изисквания.

10. Логото, дизайна, иконите и всеки друг елемент от сайта, различен от съдържанието му са запазени марки на bassline.bg и не подлежат на каквато й да е употреба извън него или на претенции от страна на други лица. Всички лога, банери и бранд материали използвани във външни сайтове са собственост на bassline.bg и се използват според условията и изискванията на съответния уебсайт.

11. Ако сте правоносител на каквото и да е произведение, обект на авторско или сродните му права, и желаете то да бъде премахнато от bassline.bg, може да се свържете с нас на e-mail: info(at)bassline.bg

bassline.bg не предоставя музика за безплатен даунлоуд, понеже не притежаваме авторските права върху произведенията. Ако харесвате музиката, която споделяме - купете я!

1. Използвайки bassline.bg вие се съгласявате с условията за ползване на сайта по-долу. bassline.bg може да променя тези условия винаги и по всяко време без предизвестие. Ако продължавате да използвате сайта, вие автоматично се съгласявате с промените в тях.

2. bassline.bg не гарантира, че материалите в сайта са верни и точни.

3. Съдържанието в bassline.bg е защитено от авторско или други права описани в DISCLAIMER раздела по-долу.

4. Нямате право да сваляте, копирате, разпространявате, продавате, отдавате под наем или да излагате публично части от материалите или целите материали защитени от закона за авторското и сродните му права, освен в случаите, когато това е разрешено от носителите на авторските права или в случаите, когато материалите са лицензирани под Creative Commons.

5. Материалите лицензирани под Creative Commons, могат да бъдат разпространявани, копирани или публично излагани, според изискванията на споразумението на Creative Commons.

6. bassline.bg не носи отговорност в случаи на засегнати от съдържанието на сайта лица или интереси.

7. bassline.bg не носи отговорност за съдържанието хоствано на външни уебсайтове, които по един или друг начин са свързани с bassline.bg

8. bassline.bg не гарантира сигурността на файловете, необходими за използването на уебсайта и съдържанието свалено от нашите или чужди сървъри и не носи отговорност за причинени щети на вашите устройства или загубени данни, вследствие употребата на тези файлове.

9. bassline.bg не използва лични или каквито й да било други данни на лицата използващи сайта, освен в случаите на доброволното им предоставяне или необходимостта от тях.

10. Уебсайта използва "бисквитки", за да подобри използването на сайта и предлаганите от него услуги.

11. Ако забележите нарушения на Условията за ползване на сайта, моля свържете се с нас на e-mail: info(at)bassline.bg