Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin/default.jpg" /> Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin/0.jpg" /> Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin/1.jpg" /> Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin/2.jpg" /> Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin&hl=en&fs=1&rel=0&autoplay=1" /> Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin&hl=en&fs=1&rel=0&autoplay=1">

JESSY LANZA – PULL MY HAIR BACK

jessy_lanza_pull_my_hair_back_inner

Лейбълът на Kode9 – Hyperdub, ще издаде дебютният албум на канадската певица Jessy Lanza. Тя е поредния артист в ростера на Hyperdub, който разширява не само мирогледа на лейлъла, но и международния му контингент. Jessy Lanza e професионална класическа певица, която обаче, използва академичните си знания, умело имплементирайки ги в нещо значително по-модерно, а именно електронния жанр. Тук, разбира се чисто асоциативно, изниква името на David August, който е най-добрият пример за гениалната комбинация между класика и електронна музика. Случаят с Jessy Lanza е малко по-различен, защото тя е певица преди всичко, и затова се възползва от услугите на други продуценти – Jeremy Greenspan от Junior Boys, който е ко-продуцент и съавтор на целия албум. Така че не би трябвало да ви учудват и евентуални прилики с музиката на групата в най-минималистичния вариант.

Pull My Hair Back съдържа 9 парчета вдъхновени от r’n’b, house, disco и дори осемдесетарски студиен rock, поднесени в общата обвивка на електронна pop музика. Всичко това естествено е доминирано от гласът на Jessy Lanza, който спокойно можем да сравним с Aaliyah или младата Kylie Minogue. Тук веднага отбелязваме парчето Kathy Lee, което бе и първият сингъл от албума. То получи и своята видеореализация, благодарение на издателите от Hyperdub. Fuck Diamond пък звучи различно от всички останали парчета, а и доста ни хареса. Няма да подминем и Keep Movin’, защото парчето определено си заслужава вниманието. В тази категория влиза и As If – трак от който струи много еротизъм. Въпреки че трябва да признаем, това е обща черта на повечето парчета. Най-баладичният момент Strange Emotion е оставен за накрая, като подходящо outro. Чисто инструментално, парчетата се характеризират с vintage синтове и drum машини, които придават цялостно аналогово звучене на албума.

Pull My Hair Back на Jessy Lanza излиза на 9-ти септември.

jessylanzaart_062713

TRACKLIST:
01. Giddy
02. 5785021
03. Kathy Lee
04. Fuck Diamond
05. Keep Moving
06. Against the Wall
07. Pull My Hair Back
08. As If
09. Strange Emotion

findthisreleaseratiing_4.5_6

Article views: 753