By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

UNDERGROUND SOUND SUICIDE BOXSET REMIXES

Details

Artists:

Labels:

През октомври 2015 Loco Dice издаде своят албум Underground Sound Suicide, който бихме определили като интересна комбинация между dance и hip-hop.

Наскоро Desolat Music Group представи четири EP-та с ремикси на парчета от Underground Sound Suicide. Сред ремиксаторите се открояват имената на Robert Hood, Chris Liebing, Henrik Schwarz, Kenny Dope и други.

Четирите компилации са част от Underground Sound Suicide Boxset, който включва ръчно-изработена кутия с четири плочи с парчетата от самия албум, четири полочи с ремиксите и USB стик с целия материал в дигитален формат плюс 4 видеоклипа.

Underground Sound Sucide е първият албум на Loco Dice от 2008, следващ успехът на албумът му 7 Dunham Place, който се появи именно преди 8 години. Албумът беше издание на Ultra Music, което предизвика ивзестни критики.

От Desolat казват, че идеята за boxset ремиксите се дължи единствено на факта, че от лейбъла все още силно държат на физическия носител.

More from bassline.bg

Bassline Radioshow по Coda Radio

bassline.bg засилва онлайн присъствието си с Bassline Radioshow по Coda Radio. Радиопредаването ще се излъчва всеки последен чътвъртък на месеца от 16:00 часа.

ОТ ДАНСИНГИТЕ НА ИЗТОЧЕН ЛОНДОН ДО SPACE IBIZA

В следствие на сериозната комерсиализация на електронната музика в последните години, като своеобразен върхов успех за големите диджеи се очерта получаването на резиденция в някой от топ-клубовете в Ибиза и организирането на многохилядни ивенти.