By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

UNDERGROUND SOUND SUICIDE BOXSET REMIXES

Details

Artists:

Labels:

През октомври 2015 Loco Dice издаде своят албум Underground Sound Suicide, който бихме определили като интересна комбинация между dance и hip-hop.

Наскоро Desolat Music Group представи четири EP-та с ремикси на парчета от Underground Sound Suicide. Сред ремиксаторите се открояват имената на Robert Hood, Chris Liebing, Henrik Schwarz, Kenny Dope и други.

Четирите компилации са част от Underground Sound Suicide Boxset, който включва ръчно-изработена кутия с четири плочи с парчетата от самия албум, четири полочи с ремиксите и USB стик с целия материал в дигитален формат плюс 4 видеоклипа.

Underground Sound Sucide е първият албум на Loco Dice от 2008, следващ успехът на албумът му 7 Dunham Place, който се появи именно преди 8 години. Албумът беше издание на Ultra Music, което предизвика ивзестни критики.

От Desolat казват, че идеята за boxset ремиксите се дължи единствено на факта, че от лейбъла все още силно държат на физическия носител.

More from bassline.bg

ЧУЙТЕ НАЙ-ДЪЛГИЯТ TECHNO ТРАК В СВЕТА

Преди известно време, едно пародийно видео осмиващо безкрайните набирания и брейкдауни на EDM-а, взриви интернет и социалните мрежи. Въпросът, който всички си задаваха тогава бе When will the bass drop?

MARKUS SUCKUT – RESIDENT ADVISOR PODCAST 513

513-тата част от подкаст сериите на Resident Advisor е мискирана от гемранския DJ и продуцент Markus Suckut. Микса има за цел да покаже почти всяка страна от музиката, която самият той обича да пуска –