By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TOM PIT

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Ивайло Панайотов e на 22 години от Димитровград. В момента е студент в Софийски университет със специалност Скандинавистика. С електронна музика се занимава от 2013, когато решава да трансформира страстта си към ъндърграунд музиката в креативно и изключително вълнуващо занимание. В контраст с оскъдния му сценичен опит, желаниетo му да навлезе в царството на ъндърграунд музиката като артист е огромно. Интересува се от случващото на световната dance сцена и следи продукцията и участията на редица DJ-и. Sidney Charles, Jamie Jones, Seth Troxler, Adam Bayer, Paco Osuna, Hot Since 82, Alberto Ruiz, Green Velvet и Pablo Say са една част от артистите, които разстърсват въображението и тялото му чрез музиката си.

За траклиста:
В микса си съм включил актуални и не чак толкова techno и tech-house парчета, които галят сетивата с омайващото си ъндърграунд звучене. В малко повече от четиридесетте минути на сета ми ще чуете парчета на Luigi Madonna, Wehbba, Mark Reeve, Sidney Charles, Gregor Tresher и други. Интрото на микса е от Kerri Chandler, а в края може да чуете парчета на KiNK и Detroit Swindle. Избрах техните парчета, защото се вписаха в структурата на микса, а и просто звучат пленително. Усилете звука и приятно пътуване!

SoundCloud

More from bassline.bg

KANZYANI, HECTOR И FUR COAT В СОФИЯ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

След януарския полузастой, в който събирахме сили и средства пренаситени от тридневните новогодишни пранзенства, февруари месец идва с цели 29 дни през 2016 и един куп събития, които за щастие, далеч не са свързани с 2-ри и 14-ти февруари.

Klubнощ с Francois X и DJ Steven през февруари

Безспорно берлинската techno сцена има най-голямо влияние върху родната публика и нейните предпочитания. Все пак отвреме навреме се радваме и на гост-артисти идващи от Париж, където tecno сцената е не по-малка и добре позната, но пък и сравнително по-нишова.