By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

11-ТЕ НОВИ ФАНТАЗИИ НА TIGA ПРЕЗ МАРТ

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Още в края на октомври ви информирахме за предстоящият трети албум на Tiga. Информацията тогава беше оскъдна и дойде от самият Tiga в кратко интервю за Resident Advisor придружаващо подкаста му за колегите.

Новият албум на канадецът ще се казва No Fantasy Required и ще се появи на 4-ти март от дъщерния лейбъл на Ninja Tune – Counter Records. Албумът ще съдържа 11 парчета, като освен тоталните хитове от последните няколко години Plush и Bugatti, ще чуем и няколко колаборации. 3 Rules e новото му съвместно парче с Matthew Dear. Другите колаборации включват Paranoid London и Hudson Mohawke. Последното можете да чуете по-долу.

Make Me Fall In Love пък съдържа вокали от друг дългогодишен колаборатор на Tiga – Jake Shears. Вокалите, Tiga e записал с мобилен телефон, докато Jake Shears е припявал на лодка, облечен само с прашки. В No Fantasy Required влиза и Don’t Break My Heart.

More from bassline.bg

Tale of Us с дебютен албум през март

Практиката ни показва, че подобни “дългочакани” албуми обикновено са разочароващи, още повече когато говорим за артисти като Tale of Us, които от известно време насам привличат повече внимание благодарение на агресивен PR, отколкото на онова новаторско (да го наречем) усещане, което музиката им носеше преди две-три години.