By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

11-ТЕ НОВИ ФАНТАЗИИ НА TIGA ПРЕЗ МАРТ

Details

Artists:

Labels:

Още в края на октомври ви информирахме за предстоящият трети албум на Tiga. Информацията тогава беше оскъдна и дойде от самият Tiga в кратко интервю за Resident Advisor придружаващо подкаста му за колегите.

Новият албум на канадецът ще се казва No Fantasy Required и ще се появи на 4-ти март от дъщерния лейбъл на Ninja Tune – Counter Records. Албумът ще съдържа 11 парчета, като освен тоталните хитове от последните няколко години Plush и Bugatti, ще чуем и няколко колаборации. 3 Rules e новото му съвместно парче с Matthew Dear. Другите колаборации включват Paranoid London и Hudson Mohawke. Последното можете да чуете по-долу.

Make Me Fall In Love пък съдържа вокали от друг дългогодишен колаборатор на Tiga – Jake Shears. Вокалите, Tiga e записал с мобилен телефон, докато Jake Shears е припявал на лодка, облечен само с прашки. В No Fantasy Required влиза и Don’t Break My Heart.

More from bassline.bg

БЕЗСЪНИЦИ В ПРИМОРСКО С METROPOLIS

24-часовия underground gathering на Metropolis – Insomnia се задава през август на Perla Beach в Приморско. Това ще е и третото събитие от поредицата Metropolis 20, под чийто знак най-големият techno промоутър у нас празнува 20 годишнината си през 2016.