By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ПОЛИЦИЯТА СПРЯ BOILER ROOM БЕРЛИН С AME

Details

Artists:

Labels:

Promoters:

Успехът на формата на Boiler Room е безспорен, но не са малко и абсурдните ситуации, на които всички ние сме ставали свидетели на живо в ефира на платформата за 5 годишното й съществуване – гледали сме iPod сета на Grimes от партито за рожденният ден на Richie Hawtin, гледали сме натрапчивата публика на доста от излъчванията, появиха се безброй много блогове в Tumblr. с различни пародии и смешни моменти… Въобще тези неща се превърнаха в неразделна част от имиджа на Boiler Room.

На 6-ти април обаче, се случи нещо, което досега не се е случвало. За пръв път в историята на Boiler Room полицията прекъсна партито. Това става малко след 30-тата минута от сета на Frank Wiedemann от немското дуо Âme. Причината остава неизвестна. Освен Âme в това издание на Boiler Room участие взимат още Nicole Moudaber, Digitalism, Breakbot и Nik Nowak. Шоуто е в колаборация с Audi и има за цел да представи новият им модел Audi Q2, а излъчването е от шоуруума на Audi в Западен Берлин.

Запис на Boiler Room Berlin, сета на Frank Wiedemann от Âme и как той е прекъснат, може да видите от плеъра по-горе, a микса можете да свалите безплатно от bassline плеъра в карето отстрани.

More from bassline.bg