By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

THE NXT GEN ПРЕДСТАВЯ LORENZO CHIABOTTI

Details

Artists:
,

Clubs:

Promoters:

С някои от вас вече се видяхме на неочакваното ни пост-новогодишно парти в клуб Жул Верн. За малко си помислихме, че няма да имате сили за нас на дата като 2-ри януари, но любовта беше във въздуха, усмивките – на лицата ни и всички обувки – на дансинга.

За това през февруари отново ще се срещнем в малката тъмна стаичка на Раковска за още една интимна и секси нощ. Този път на гости ни е италианец. Lorenzo Chiabotti е родом от Торино, град със сериозна рейв култура и техно наследство по начало. Lorenzo учи музика и барабани в местната Музикална академия и още по време на следването си развива интерес към sequencing и midi програми, които логично го отвеждат към електронната музика. Тази любов бързо се разпалва и скоро Lorenzo разменя барабаните си за продуцентски машини и започва да експериментира.

Следва познат сценарии – през 2006 Lorenzo прекарва лятото в Ибиза, запознава се с правилните хора и съвсем скоро започва да свири в клубове като DC-10 и Privilege. След няколко лета на острова, Lorenzo предприема друга логичната стъпка и през 2010 се мести в Берлин, където
живее и сега. Цветната и нестихваща берлинска сцена залива Lorenzo с вдъхновение и съвсем скоро той вече е част от програмата на значими клубове в града и Европа като Doctor Sax, The Zoo Project, Club Der Visionäre, Kater, Fabric London и Arena.

Lorenzo Chiabotti пристига в София на 19-ти февруари за супер секси vinyl only сет в Жул Верн. Елате да потанцувате, останалото е от нас.

More from bassline.bg

SETH TROXLER – DGTL FESTIVAL AMSTERDAM 2016

Представяме ви целият сет на Seth Troxler, който тази година дебютира на сцената на DGTL Festival в Амстердам. Как премина 4-тото издание на един от най-добрите фестивали в Холандия вижте в ревюто на Zhivko Todorov тук.

MARIO B2B NIKOLAY

Без никакъв disrespect, Mario Milev и Nikolay Dimitrov решиха да ни спестят дългите и увлекателни истории за това от колко години слушат музика, кога е започнало всичко и т.н., защото честно казано според тях това някой рядко го интересува и е по-добре музиката сама да отговори на всяка една въпросителна.