By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

ЖУРИТО НА HORIZON FESTIVAL DJ MIX CONTEST

Представяме организациите, чийто представители ще оценят миксовете в конкурса.

Details

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Организаторите на Horizon Festival определиха организациите, които ще вземат участие в избора на победителите в Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest. Предвид големия брой подадени кандидатури – 52, някои от тях ще се включат и с повече от един представител, който да оценява миксовете.

kink Най-успешният български продуцент KiNK се е превърнал в емблема на Horizon Festival и ежегодно представя премиерно свои концептуални live сетове по време на фестивала. Почти всеки един микс в конкурса съдържа негова продукция, а някои дори и повече от една, така че съвсем естествено е той да е част и от журито на контеста.

metalheadz Metalheadz е drum’n’bass лейбъл основан през 1994 в Англия от дуото Kemistry & Storm и ветеранът Goldie. Едва ли обаче, лейбълът има нужда от особено представяне, защото той отдавна е институция, когато говорим за drum’n’bass. Ежегодно лейбълът представя свои шоукейси по време на Horizon Festival, а тази година самият Goldie е част от хедлайнерите на фестивала.

reelfeel Родната организация ReelFeel e друг дългогодишен партньор на Horizon Festival. През март в Банско, ReelFeel ще хостват специално дневно парти с участието на Sirius & Меthodikal и техни гост-артисти, които ще обявят съвсем скоро. Те организират и предстоящият Horizon Festival Launch Event Sofia, който ще се състои на 20-ти февруари в клуб Жул Верн.

hmsu Родната drum’n’bass организация H.M.S.U. също се присъединяват към журито за Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest. Само преди няколко седмици H.M.S.U. отпразнуваха своя 17-ти рожден ден и готвят много изненади за всички фенове на bass музиката в своя шоукейс по време на Horizon Festival през март в Банско.

horizon Едва ли сме си представяли, че конкурса ще мине без благото ухо и нюх за качествена музика и добри артисти на буукинг мениджърите на Horizon Festival. Вече 4 поредни години те са виновни за невероятния line-up на фестивала и артисти като Ame, John Talabot, Nina Kraviz, Levon Vincent и KiNK които оглавяват листа за 2016.

bassline 4 поредни години bassline.bg е официален медиен партньор на Horizon Festival. За нас, DJ Mix конкурса организиран от Horizon Festival e възможност да открием млади и талантливи местни артисти, които да представим на малко по-широк кръг от публика. Ето затова с удоволствие се присъединяваме към журито за контеста.

goguide Go Guide е другият медиен партньор на Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest. Go Guide e списание посветено на интелигентния и модерен начин на живот. Безкомпромисен в своята селекция Go Guide отсява смислените събития, защото цени времето ти и те праща само на места, които си струва. Едно от тях е Horizon Festival.

Журито вече слуша миксовете участващи в конкурса, а в оставащата седмица до финала ще определи победителят, който ще получи възможността да представи свой DJ set по време на Horizon Festival 2016 в Банско през март с покрити разноски и ще разпредели поощрителните награди – 1 брой Ableton Controler Novation Launchpad и 2 двойни паса за фестивала, измежду всички участници. Имената на победителите в състезанието ще обявим на 17-ти февруари 2016 /сряда/ в 20:00 часа на страницата на contest платформата и във Facebook.

Докато очаквате резултатите, може да преслушате качествената селекция на нашите участници тук.

More from bassline.bg

Insomniac techno night In Primorsko in August

In 2016, Metropolis celebrated its 20th anniversary and presented a bunch of techno artists to the Bulgarian audience. The strong party line continued throughout this year as well, and besides the new locations for their triumphal annual events, the oldest techno team in Bulgaria continued its expansion in the country, returning to Plovdiv –

RANCIDO: ПОДГОТВЯМE ОЩЕ ИЗНЕНАДИ С INNERVISIONS

В последните няколко години Африка се превръща във все по-гореща парти точка, не само заради все по-големия брой фестивали за електронна музика, но и заради редица артисти-посланици на afro-house музиката по света като Black Coffee и Culoe de Song например.