By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

The BPM Brazil се отлага за неопределено време

Плануваното издание на The BPM Festival в Португалия през септември ще се проведе.

Details

Promoters:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Плануваното издание на The BPM Festival в Бразилия в края на април, се отлага за неопределено време. Това става ясно от изявление на организаторите във Facebook от края на миналата седмица.

Изданието на BPM в Бразилия щеше да се проведе между 28-ми април и 1-ви май и трябваше да е първото международно издание, с което да се отбележи и 10 годишния юбилей на фестивала. Световното разширение на BPM бе обявено при старта на традиционното издание в Мексико, което за съжаление тази година завърши с трагичен инцидент, в който загинаха 6-ма души, а други 12 бяха ранени при престрелка. Това беше и причината по време на специална пресконференция, кмета на Playa Del Carmen да забрани провеждането не само на The BPM Festival, но и на всякакви други събития от подобен тип.

Засега плануваното издание на The BPM Festival в Португалия през септември ще се проведе, макар все още да не са ясни точните дати и мястото на провеждането му.

More from bassline.bg

GRANDBROTHERS – BEYOND ELECTRONIC MUSIC

Комбинацията между класическа и електронна музика, става все по-популярна в последните няколко години. Ако сте от редовните ни читатели, то със сигурност познавате работата и творчеството на David August.

ВИЕНА СЕ СБОГУВА С НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ СИ КЛУБ

Тъжните новини за клубния живот в световен мащаб продължават. Най-влиятелния клуб в Австрийската столица затвори врати миналата неделя след тридневно парти с line-up от местни артисти, спомогнали за развитието на клуба в последните 7 години.