By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

The BPM Brazil се отлага за неопределено време

Плануваното издание на The BPM Festival в Португалия през септември ще се проведе.

Details

Promoters:

Плануваното издание на The BPM Festival в Бразилия в края на април, се отлага за неопределено време. Това става ясно от изявление на организаторите във Facebook от края на миналата седмица.

Изданието на BPM в Бразилия щеше да се проведе между 28-ми април и 1-ви май и трябваше да е първото международно издание, с което да се отбележи и 10 годишния юбилей на фестивала. Световното разширение на BPM бе обявено при старта на традиционното издание в Мексико, което за съжаление тази година завърши с трагичен инцидент, в който загинаха 6-ма души, а други 12 бяха ранени при престрелка. Това беше и причината по време на специална пресконференция, кмета на Playa Del Carmen да забрани провеждането не само на The BPM Festival, но и на всякакви други събития от подобен тип.

Засега плануваното издание на The BPM Festival в Португалия през септември ще се проведе, макар все още да не са ясни точните дати и мястото на провеждането му.

More from bassline.bg

AME, HITO И BEN KLOCK ПРЕЗ АПРИЛ В СОФИЯ

Февруари и март бяха party heavy месеци с редица дебюти на родна територия, плюс поредното издание на Horizon Festival, благодарение на което успяхме да чуем повече от 100 местни и международни имена.

Len Faki, Ellen Allien & Metropolis DJs

function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=26309&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);