By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TEN WALLS С НОВ ЛЕЙБЪЛ И НОВО EP

Details

Artists:

Labels:

Runemark е името на новият лейбъл, който Ten Walls ще старитра на 22-ри юни. Това е и дата, на която ще се появи първият рилийз на лейбъла. EP-то ще съдържа 2 парчета и ще се казва Italo. Парчетата са дело на самия Ten Walls.

Italo е първият официален рилийз на литовският продуцент след близо едногодишно мълчание и отсъствие, наложило се след хомофобските му изказвания в социалните мрежи, които станаха повод за отпадане на името му от line-up-ите на всички големи фестивали миналато лято. След неколкократни опити да се извини на гей общността, Bassanov сподели парчето Shining през сайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL.

https://soundcloud.com/user-806726460/sets/ten-walls-italo-ep-rune001

Новото му е EP – Italo пък е своеобразното му завръщане към продуцентството. Двете парчета са трибют към творчеството на Moroder и са част от стартиралото му през април live шоу Equalized. Можете да чуете откъси от тях от плеъра по-горе.

More from bassline.bg

MODERAT – REMINDER (OFFICIAL VIDEO)

Официалното видео към парчето Reminder на MOderat. Трака е пилотен за предстоящата трета част от LP трилогията на групата – III.

GusGus Live on the Beach

function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=14727&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);