By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Ten Walls с двоен албум озаглавен Queen

Details

Artists:

Labels:

Ако сте от редовните ни читатели то със сигурност информацията за двойния албум на Ten Walls за вас няма да е новина, макар в момента всички медии да ви информират за това. Още в края на март 2016 bassline.bg ви разкри работата на Marijus Adomaitis по дебютният му двоен албум като Ten Walls. Информацията вече официално е потвърдена, при това с достатъчно подробности.

Дебютният албум на Ten Walls ще съдържа общо 24 парчета разпределени в два диска и ще носи заглавието Queen. Официалната дата на рилийза е 15-ти март и ще излезе през лейбъла Runemark. Албумът ще включва колаборации с вокалистите Jonatan Bäckelie, Monika Liu и ALX, пианиста Petras Geniušas, чело виртуоза Vytautas Sondeckis, бас китариста Domas Aleksa, барабаниста Marijus Aleksa и струнен оркестър с диригент Ričardas Šumila.

Албумът ще се появи близо 2 години след скандалният хомофобски коментар на Adomaitis във Facebook, който предизвика вълна от възмущение сред почитателите на dance музиката и бе причината за отпадането му от line-up-ите на няколко фестивала и оттеглянето му от сцената за няколко месеца.

More from bassline.bg

Howling с ново парче за Counter Records

Ry X и Frank Wiedemann от Ame познати още като дуото Hоwling представиха пилотният сингъл от предстоящият втори албум на дуото, подробностите за който ще станат известни по-късно тази година.