By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Ten Walls с двоен албум озаглавен Queen

Details

Artists:

Labels:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

Ако сте от редовните ни читатели то със сигурност информацията за двойния албум на Ten Walls за вас няма да е новина, макар в момента всички медии да ви информират за това. Още в края на март 2016 bassline.bg ви разкри работата на Marijus Adomaitis по дебютният му двоен албум като Ten Walls. Информацията вече официално е потвърдена, при това с достатъчно подробности.

Дебютният албум на Ten Walls ще съдържа общо 24 парчета разпределени в два диска и ще носи заглавието Queen. Официалната дата на рилийза е 15-ти март и ще излезе през лейбъла Runemark. Албумът ще включва колаборации с вокалистите Jonatan Bäckelie, Monika Liu и ALX, пианиста Petras Geniušas, чело виртуоза Vytautas Sondeckis, бас китариста Domas Aleksa, барабаниста Marijus Aleksa и струнен оркестър с диригент Ričardas Šumila.

Албумът ще се появи близо 2 години след скандалният хомофобски коментар на Adomaitis във Facebook, който предизвика вълна от възмущение сред почитателите на dance музиката и бе причината за отпадането му от line-up-ите на няколко фестивала и оттеглянето му от сцената за няколко месеца.

More from bassline.bg

JUNIOR BOYS – NO ONE’S BUSINESS

No One’s Business е поредното клипирано парче от последния албум на дуото Junior Boys – Big Black Coat. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=19061&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);