By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TEN WALLS СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО LIVE ШОУ И АЛБУМ

Details

Artists:

DSGN Clinic | Facelift Your Brand

След сравнително неуспешния опит за пореден път да се извини на LGBTI общността през декември миналата година и да го наречем, липсата на креативност в тази посока (премиерата на парчето Shining през уебсайта на литовската организация бореща се за правата на LGBTI хората – LGL), снощи Mario Basanov a.k.a. Ten Walls публикува тийзър видео на новият си проект Equalized в официалната си страница във Facebook.

По всяка вероятност става въпрос за новото live шоу, с което литовеца смята да се завърне на сцената съвсем скоро. Неотдавна Basanov се похвали с чисто ново студио, което е оборудвал в продължение на 2 години.

В момента Basanov усилено работи върху дебютният си албум като Ten Walls. Въпреки, че информацията към този момент е оскъдна, се очаква той да бъде двоен. Излизането на албума ще бъде съпроводено и от новото му live шоу, което разработва с нов live софтуер и хардуер. Досега live изявите на Ten Walls винаги са били съпроводени от визуализации, които в началото, до някъде успешно скриваха самоличността му. Новата live концепция на литовеца ще даде повече място за визуализациите, по начин по който важността им ще бъде изравнена с тази на музиката.

Според самия Basanov, към всяко парче ще вървят уникални визуализации, които ще разказват историята на отделните тракове и освен, че ще имат послание, ще задават и определено настроение. Плановете му за шоуто са поне 90% от новите парчета да бъдат свирени на живо, а визуалната част да бъде нещо невиждано досега.

Успоредно с всичко това, Basanov работи и върху електронни преработки на музиката към операта Carmen и негови солови композиции, които също ще бъдат включени в представлението. Това му начинание е в отговор на успеха на предишната електронна опера, която поставиха в Литва преди време – XYZ.

Едно е ясно, въпреки грандиозния скандал, който Basanov сам забърка, тъкмо когато беше на върха, публиката е простила и очаква завръщането му с нетърпение.

More from bassline.bg

ANDREY PUSHKAREV – TRAX PODCAST 173

Един час качествена vinyl only селекция от Andrey Pushkarev, който посрещаме на 14-ти май във Fabrica 126. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18764&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);