By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Tale of Us с дебютен албум през март

Практиката ни показва, че подобни “дългочакани” албуми обикновено са разочароващи, още повече когато говорим за артисти като Tale of Us, които от известно време насам привличат повече внимание благодарение на агресивен PR, отколкото на онова новаторско (да го наречем) усещане, което музиката им носеше преди две-три години. Дебютният албум на дуото ще се казва Endless и ще се появи официално в края на март.

От появата си през 2011, Matteo Milleri и Carmine Conte се преврънаха в едни от безспорните лидери на електронната сцена, а рилийзите им характеризиращи се с dark и емоционално tech-house звучене, което медиите определиха като т.нар. “романтично techno” са издавани от лейбъли като Life & Death, R&S Records и техния собствен Afterlife.

Endless ще представи тъкмо тази тяхна специфична електронна бленда, преплетена с класическо, амбиентно и дори филмово звучене. Това едва ли е изненада, и въпреки това лично ние, оставаме с надежда по отношение на 10-те парчета включени в албума. Вероятно най-голямата изненада на този етап е лейбълът, през който ще се появи LP-то – Deutsche Grammophon, собственост на Universal Music Group.

В Endless ще бъде включено и парчето Distante, което циркулира в пространството още от 2015. Дебютният албум на Tale of Us – Endless ще излезе на 31-ви март през Deutsche Grammophon.

More from bassline.bg

DRUMCODE ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ С A-SIDES 5

5-тата част на A-Sides компилацията на Drumcode ще отбележи 20 годишният юбилей на лейбъла. Изданието ще се появи през август. Компилацията излиза ежегодно от 2012 насам и включва нови парчета на артисти от лейбъла или млади и прохождащи продуценти.

THE FOREIGNERS – REWORK PODCAST 43

Малко над един час deep house в 43-тата част от Rework Podcasts селектирани и миксирани от родното дуо The Foreigners. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18718&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);