By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TALE OF US СТАРТИРАТ НОВ ЛЕЙБЪЛ AFTERLIFE

Details

Artists:

Labels:

Италианското дуо Tale of Us ще стартират нов лейбъл, който ще се казва Afterlife. Ако името на лейбъла ви звучи познато, то е защото Carmine Conte и Matteo Milleri вече рънват парти поредица със същото заглавие. Така се казва и резидентската им вечер в Space на Ибиза, която двамата ще хостват това лято.

Началото на лейбъла ще бъде поставено на 24-ти юни, когато е и дата на първият официален рилийз – компилацията Realm Of Consciousness. Компилацията ще съдържа 10 парчета, едното от които е чисто ново парче на Tale of Us – Lies. Останалите парчета са на Monoloc, Recondite, Woo York, Somne, Locked Groove, Mind Against и други.

https://soundcloud.com/afterlife-157960187/obscure-shape-shdw-die-wiederkehr

В кратко интервю за Resident Advisor, Tale of Us казват, че лейбълът и парти поредицата ще се допълват взаимно, а идеята зад новия лейбъл е да съпортват артисти от тяхното обкръжение и такива, в които вярват. Звученето на Afterlife ще балансира между парчета за дансинга и по-експериментални такива.

Двамата работят и върху ново EP, което се надяват да успеят да завършат до края на годината.

More from bassline.bg

REVIEW: MODERAT – III

За тези, които не са запознати, Moderat са група съставена от една част Apparat (Sascha Ring) и две части Modesеlektor (Gernot Bronsert и Sebastian Szary). И двата берлински проекта винаги са ни харесвали, но според нас най-хубавото от брака между двете e, че уцелват точната комбинация между отнесената меланхолия на Apparat, на моменти дразнещо напомняща на Tom York и брилянтните електронни (понякога доста шумни) бийтове на Modesеlektor. Резултата може да бъде обобщен с две противоречащи си думи - меланхолична еуфория.