By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

TALE OF US И JORIS VOORN РЕМИКСИРАТ BOB MOSES

Details

Artists:

Labels:

Domino ще преиздадат дебютният албум на канадското дуо Bob Moses – Days Gone By с ремикси и бонус парчета. Албумът официално излезе през 2015.

Първите парчета на канадците излизат през 2014 от британския инди лейбъл Domino, следвани от няколко EP-та за нюйорксия Scissor & Thread.

В средата на август Bob Moses ще издадат удължена версия на Days Gone By – Never Enough Edition, която ще включва ремикси от A-Trak, Joris Voorn, Tale Of Us и RAC, плюс няколко нови live изпълнения и два бонус трака, които сега са издадени само на винил.

Албумът е съпроводен и от мини документален филм за Bob Moses, който можете да гледате в нашата VIDEOS секция тук.

Bob Moses автоматично попаднаха сред любимите ни артисти, след като успяхме да гледаме част от live-a им по време на тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона.

More from bassline.bg

FRANK WIEDEMANN (AME) – RA SESSIONS

В новият епизод на Resident Advisor Sessions, Frank Wiedemann от немското дуо Ame, представя live версия на Moorthon II. function ahc_getXmlHttp(){var e;try{e=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP")}catch(t){try{e=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP")}catch(n){e=false}}if(!e&&typeof XMLHttpRequest!="undefined"){e=new XMLHttpRequest}return e};var ahc_xmlhttp=ahc_getXmlHttp();ahc_xmlhttp.open("GET", "https://bassline.bg/wp-admin/admin-ajax.php?action=ajax-hits-counter-increment&post_id=18641&t="+(parseInt(new Date().getTime()))+"&r="+(parseInt(Math.random()*100000)));ahc_xmlhttp.send(null);

BLAZE – LOVELEE DAE (BICEP REMIX)

Дългочакания ремикс върху Lovelee Dae на Blaze от дуото Bicep е вече факт в профила им в SoundCloud. Ремиксът ще излезе и с dub версия на 26-ти август през лейбъла им Feel My Bicep.

MATTHIAS TANZMANN С НОВ АЛБУМ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Изминалата 2015 отбеляза 15 годишнината на лейбълът Moon Harbour, собственост на Matthias Tanzmann. Почти през цялата година той и артисти от ростера на лейбъла бяха в центъра на вниманието с редица партита из Европа, юбилейна компилация, празнични подкасти и Essential Mix-а на самият Tanzmann.