By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

Talaboman с албум за R&S Records през март

Talaboman е колаборативния проект на John Talabot и Axel Boman. Първото парче на дуото – Sideral, се появява в DJ Kicks микса на John Talabot от 2013, а по-късно бе издадено и като самостоятелно EP за лейбъла на испанеца – Hivern Discs. От тогава двамата имат редица съвместни участия.

През март Talaboman ще представят и дебютното си LP за култовия британски лейбъл – R&S Records. Албумът ще съдържа 8 парчета и ще носи заглавието The Night Land. Според дуото, албумът е пътуване в обратна посока, отвън навътре, опит да достигнат подсъзнанието и документират мечтите си. С музиката си John Talabot и Axel Boman искат да вдъхнат надежда и да възбудят въображението.

The Night Land на Talaboman ще излезе на 3-ти март от R&S Records.

More from bassline.bg

RAREDUB

Петър Васев e познат за доста хора под псевдонима RareDub. Роден е в Пловдив, но последните години живеe и твори в София.

CHAMBRAY С ДЕБЮТНО LP ЗА ULTRAMAJIC

Германския продуцент André Rost по-познат с псевдонима си Chambray дебютира в лейбъла на Jimmy Edgar – Ultramajic през 2014. От тогава насам има издадени само още две EP-та за Ultramajic и две за лейбълите Hardgroove и Unknown To The Unknown.