By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

За третият си сезон Takeover излиза от “мазето”

Това, което знаехме досега за предстоящият трети сезон на любимата ни клубна поредица е, че Takeover се завръща на 20-ти януари 2017 с триото Apollonia и съпорт от Liubo Ursiny. Вчера, 5-ти януари, в прес съобщение изпратено до медиите, от Yalta Club дадоха отговори на някои важни за нас въпроси и новостите, които ни очакват през този сезон касаещи Takeover партита.

“Takeover се завръща след половингодишна пауза с ключови промени, но все така категоричната философия на проект, който включва актуални за световната сцена techno артисти и създава атмосфера, която по свой начин предразполага музиката да бъде централния елемент за изживяването на феновете.”

Отговорът на въпросът, който всички си задавахме, а именно в коя зала на клуба ще се провеждат Takeover събитията през 2017 вече е ясен. За третият си сезон, Takeover излиза от “мазето”, като първото събитие с Apollonia и всички следващи от поредицата ще се провеждат в реновирания Room 1 на Yalta Club. От клуба посочват също, че Takeover ще се завърне към регулярното си провеждане веднъж в месеца, запазвайки интимната обстановка и атмосфера на предишните издания.

“За своя трети сезон TAKEOVER ще превземе за първи път реновираната голямата зала на YALTA CLUB, с което обещава още по-вълнуващи събития, а партитата ще се завърнат към първоначалната си регулярност – веднъж в месеца. През 2017 организаторите се качват на следващото ниво, което им дава възможност да надградят всичко случило се дотук и да пренесат типичната за събитията интимна и приятно мистериозна атмосфера в по-голямо пространство.”

От прес съобщението става ясно, че Takeover партита остават под ръководството само и единствено на Liubo Ursiny, без да се посочват причините за отсъствието на Philip Chernikov и Valdy от line-up-a и организацията.

Този път предстоящите гости на Takeover ще се обявяват поетапно, а кой ще бъде следващият гост първи ще научават посетителите на текущите събития. Тази тенденция се случваше на няколко пъти досега, като плакати обявяващи предстоящите гости на Takeover изненадваха приятно феновете на поредицата.

В момента тече и специална Takeover игра, от която можете да спечелите мърчандайз продукти с логото на Apollonia – тениска, торбичка или лепенки и значки. Подробностите и условията можете да откриете на jointhetakeover.com

More from bassline.bg

WHAT TIME IS IT? IT’S BEN O’KLOCK!

По повод двайсетия си рожден ден на 22-ри април от 22 часа Metropolis връщат производствения процес в бившия Хладилен завод на Сточна гара с новия парти бранд Sonic Voyager, който ще осигури манифактурното съвършенство на дълбоки звуци и тежки техно ритми!