By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

SUMMER OF DANCE ПО BBC RADIO 1

През цялото лято BBC Radio 1 ще излъчва сетове от най-различни фестивали и партита на Ибиза.

Details

Promoters:

Вече стана традиция, през лятото BBC Radio 1 да излъчва сетове от най-различни фестивали или партита на Ибиза. Програмата на Summer of Dance бе обявена преди няколко дни, а началото беше поставено със запис на live шоуто на The Chemical Brothers и b2b сет от Jackmaster и Armand Van Helden излъчени в предаването Essential Mix на 18-ти юни.

Този петък, 8-ми юли, от 19:00, BBC Radio 1 ще излъчва на живо от Summer of Dance сцената на фестивала T In The Park, на която ще се качат Oliver Heldens, Hannah Wants, Alesso, Pete Tong, Danny Howard и Annie Mac.

BBC Radio 1 ще имат сцена и на фестивала V Festival, откъдето на 19-ти август, петък, отново от 19:00 часа, на живо ще слушаме Annie Mac, Danny Howard, Eric Prydz, DJ EZ, b2b2b сет от MK и Gorgon City и b2b сет от Monki и Wilkinson.

През юли и август, ефира на радиото ще бъде превзет от записи на сетове от различни партита на Ибиза. Andrea Oliva на 23-ти юли, Solomun на 30-ти юли, Carl Cox на 5-ти август, Jamie Jones и Nathan Barato на 6-ти август, а миксовете на Derrick Carter, The Black Madonna и Dusky от Space ще бъдат излъчени на 13-ти август.

На 26-ти август очакваме live включване от Creamfields със сет от Chase & Status, a на 11-ти септември от Bestival, подробностите за който все още предстоят.

Най-добрите миксове разбира се, ще бъдат качени и в нашата PODCASTS секция за stream и свободен download.

More from bassline.bg