By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

STREAM: НОВИЯТ АЛБУМ НА SLAM – MACHINE CUT NOISE

Details

Artists:

Labels:

Официалният рилийз на новият дългосвирещ албум на британските techno титани Slam – Machine Cut Noise e насрочен за 28-ми октомври. Албумът съдържа 11 парчета и е 6-тият им студиен албум. Албумът излиза и 2 години след последният им дългосвирещ рилийз – Reverse Proceed от 2014. Дни преди официалната поява на албума, Thump правят full stream премиера на всички 11 парчета.

По-голяма част от парчетата в Machine Cut Noise са създавани на път – по летища, гари, влакове и хотели – места, на които има постоянно движение и изпълнени с технологии и инженерни конструкции. Именно те задават вдъхновение за албума. Machine Cut Noise излиза през лейбъла на Slam – Soma, който пък тази година отбелязва своя 25 годишен юбилей.

На 2-ри декември, Slam ще гостуват и у нас, като част от световното турне на Sven Vath и като част от тържествата по повод 20 годишнината на Metropolis белязали цялата 2016.

More from bassline.bg

TOM PIT

Ивайло Панайотов e на 22 години от Димитровград. В момента е студент в Софийски университет със специалност Скандинавистика. С електронна музика се занимава от 2013, когато решава да трансформира страстта си към ъндърграунд музиката в креативно и изключително вълнуващо занимание.