By visiting our website, you agree with Bassline Ltd. Privacy and Cookie Policy.
VIEW

STEVEN MILEV

Horizon Festival 2016 DJ Mix Contest - Official Entry

Details

Artists:

Steven Milev e любител и ценител на качествената музика.

За траклиста:
Парчетата на артисти, участвали на фестивала, които съм използвал в миксa, са Session Victim – Good Intentions, KiNK & Neville Watson ft. Kim Ann Foxman – A Saturday In November и Kerri Chandler – Downtown (Dark Mix). Избрах да включа точно тях, защото смятам, че съвпадат с духа на цялостния сет. Естествено, още щом прочетох това условие, знаех, че задължително ще включа парче на KiNK, тъй като той е повод за гордост и източник на вдъхновение за много от нас.

More from bassline.bg

MARIO B2B NIKOLAY

Без никакъв disrespect, Mario Milev и Nikolay Dimitrov решиха да ни спестят дългите и увлекателни истории за това от колко години слушат музика, кога е започнало всичко и т.н., защото честно казано според тях това някой рядко го интересува и е по-добре музиката сама да отговори на всяка една въпросителна.

6115585
Derrick Carter – Live at Sonar Festival 2017

Derrick Carter – Live At Sonar Festival 2017

Пълен запис от близо двучасовия сет на Derrick Carter от тазгодишното издание на Sonar Festival в Барселона. Derrick Carter се изяви на SonarPub сцената преди Nina Kraviz в първата вечер на Sonar by Night.

ALPERSKY

Alper Durmush a.k.a. Alpersky е роден в Кърджали, България. Израстнал в семейство на музиканти, интересът му към музиката едва ли е изненада.